Λαμία: Περιβαλλοντική επίσκεψη στην Παύλιανη από το ΚΔΑΠ ΑμεΑ «ΠΡΟΣΒΑΣΙΣ»

Συντάκτης: Χωρίς σχόλια Μοιραστείτε το:

Περιβαλλοντική επίσκεψη στην Παύλιανη Φθιώτιδας πραγματοποίησαν οι ωφελούμενοι του ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ «ΠΡΟΣΒΑΣΙΣ»,συνοδεία του εκπαιδευτικού προσωπικού και των γονέων.

Οι ωφελούμενοι επισκέφτηκαν το περιβαλλοντικό πάρκο,στο οποίο ξεναγήθηκαν από τον εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο για τη Δ.Ε. Παύλιανης και των προγραμμάτων εθελοντισμού κ. Γιάννη Κουτκιά.

Τα παιδιά χάρηκαν τη φύση και στη συνέχεια απόλαυσαν μέσα στο πανέμορφο φυσικό περιβάλλον του Πάρκου της Παύλιανης τα εδέσματα που πρόσφερε ο κ.Κουτκιάς.

Την επίσκεψη διοργάνωσε  το ΚΔΑΠ ΑμεΑ ΠΡΟΣΒΑΣΙΣ σε συνεργασία με τον πρόεδρο του συλλόγου γονέων–φίλων ΕΕΕΕΚ Φθιώτιδας κ. Αγγελάκη.

Ευχαριστούμε θερμά τον εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο Παύλιανης  κ. Γιάννη Κουτκιά για τη φιλοξενία, την ξενάγηση και την προσφορά του.

Το ΚΔΑΠ ΑμεΑ ΠΡΟΣΒΑΣΙΣ συνεχίζει τις δράσεις του και δείχνει καθημερινά την ευαισθησία του και την προσφορά του στους ωφελούμενους του!

ΚΔΑΠ ΑμεΑ «ΠΡΟΣΒΑΣΙΣ»
Διεύθυνση: Μητροπολίτου Δαμασκηνού & Βελουχιώτη, Λαμία
Τηλέφωνα: 2231066103, 6932065658 – Παναγιώτης Παπαδήμας
e-mail: prosbasis.kdap@gmail.com
www.prosbasis.gr

Πηγή: lamiareport.gr

Προηγούμενο άρθρο

Φλώρινα: Εκδήλωση του ΚΔΑΠ ΑμεΑ “Πρόσβαση” για τον αυτισμό

Επόμενο άρθρο

Δήμος Εορδαίας: Οριστική παραλαβή του έργου Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης ΑμεΑ & Κέντρου Διημέρευσης- Ημερήσιας Φροντίδας

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

avatar