ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ALIVE & KICKING 19-20/09/2019

Συντάκτης: Χωρίς σχόλια Μοιραστείτε το:

Το Alive and Kicking είναι ένα μοναδικό πρόγραμμα βασισμένο στις ανθρωπιστικές αξίες που μοιράζονται οι συμμετέχοντες φορείς και ενισχύεται από τις γνώσεις που παρέχει η Αθλητική Ψυχολογία και η ευεργετική της επίδρασή στις ζωές των ανθρώπων. Οι επαγγελματίες της ψυχικής υγείας συγκεντρώθηκαν κάτω από ένα κοινό στόχο, να επηρεάσουν τις ζωές των νέων με ψυχικές διαταραχές. Η ομάδα δημιούργησε αθλητικές κλινικές για νέους με αυτισμό υψηλής λειτουργικότητας και νοητικές προκλήσεις σε ένα αθλητικό περιβάλλον.
Η παρέμβαση μετά από τις δημοσιεύσεις του επιστημονικού της έργου θα παράξει έναν οδηγό κινητοποίησης και ένταξης στον αθλητισμό.
Ο οδηγός είναι το εφαλτήριο για τα επόμενα βήματα του προγράμματος στη πορεία ανεξάρτητης, στοχευμένης και πραγματικής ένταξης των πληθυσμών με νοητικές και ψυχικές προκλήσεις.
Το πρόγραμμα «Alive & Kicking» υλοποιήθηκε με τη συνεργασία των παρακάτω οργανισμών και πανεπιστημίων: Πανελλήνιος Σύλλογος Προσαρμοσμένος Δραστηριοτήτων «Άλμα»,  ΠΛΟΕΣ – Ε.Ψυ.Με., Εργαστήριο Ειδικής Αγωγής «Μαργαρίτα», Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Σχολή Αθλητικών Επιστημών του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Μαδρίτης, Αμφίδρομο Χοροθέατρο, Universite de Lorraine, Associação Para A Recuperação de Cidadãos Inadaptados Da Lousã «ARCIL»

Διάρκεια προγράμματος: 01/01/2018- 31/12/2019
8 Φορείς
24 Επιστήμονες
358 Συμμετέχοντες
Program site: https://alive-kicking.org/

Πηγή: alma-amea.gr

Προηγούμενο άρθρο

Εποχική γρίπη: Ποιοι πρέπει να εμβολιαστούν

Επόμενο άρθρο

Αγωνία για την κλιματική αλλαγή

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

avatar