Ο ΑΣ Ήφαιστος ΑμεΑ για την παγκόσμια ημέρα κάκωσης νωτιαίου μυελού

Συντάκτης: Χωρίς σχόλια Μοιραστείτε το:

Η 5 Σεπτεμβρίου έχει καθιερωθεί ως η παγκόσμια μέρα κάκωσης νωτιαίου μυελού. Με αφορμή την ημέρα αυτή το Α. Σ. ΗΦΑΙΣΤΟΣ  συναντήθηκε με το Σύλλογο Φίλων Κλινικής Αποκατάστασης Ασθενών με Κακώσεις του Νωτιαίου Μυελού του ΠΓΝ Πατρών «Δημήτρη και Βέρας Σφήκα».

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης, η Ιουλία Συροκώστα Παθολόγος Λοιμωξιολόγος, επιμελήτρια ΕΣΥ και αντιπρόεδρος του ΠΑΣΠΑ Αχαϊας, ο καθηγητής Παναγιώτης Μέγας, Διευθυντής Ορθοπεδικής Κλινικής, ο καθηγητής Χαράλαμπος Γώγος, Διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας ΠΓΝ Πατρών, ο Αντώνης Χαροκόπος, Πρόεδρος Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία Δυτικής Ελλάδας,  πρόεδρους του ΉΦΑΙΣΤΟΥ Κανελλόπουλος Δημήτριος καθώς και η Παρασκευή Φιλντισένιου, Χρήστος Κοκοής και Βασίλης Γιαννακόπουλος.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης τέθηκαν ξανά οι ανάγκες της κλινικής, όπως η στελέχωσή της με προσωπικό, η αναβάθμιση των υπηρεσιών αποκατάστασης, η λειτουργία απογευματινών συνεδριών για τους εξωτερικούς ασθενείς.

Η  στήριξη της κλινικής  αποτελεί μεγάλο βοήθημα για τους κινητικά ανάπηρους. Συζητήθηκε και το πλαίσιο συνεργασίας και στήριξης του Σωματείου με την Κλινική.

Πηγή: sportin.gr

Προηγούμενο άρθρο

Δυσχεραίνει η πρόσβαση ΑμεΑ σε αρχαιολογικούς χώρους

Επόμενο άρθρο

Διαδηλώσεις κατά της μάσκας: Πίσω από τα επιχειρήματα, πολλές ψευδείς πληροφορίες

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

avatar