Οργάνωση & Διαχείριση Αθλητικών Δραστηριοτήτων για ΑμεΑ

Συντάκτης: Χωρίς σχόλια Μοιραστείτε το:

Αιτήσεις για το μεταπτυχιακό του ΤΟΔΑ Σπάρτης

Το πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών (ΠΜΣ) «Οργάνωση και Διαχείριση Αθλητικών Δραστηριοτήτων για άτομα με αναπηρίες (ΑμεΑ)» θα υλοποιηθεί και κατά το ακαδημαϊκό έτος 2024 – 2025, από το Τμήμα Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού (ΤΟΔΑ) του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου με έδρα τη Σπάρτη. Για το πρόγραμμα της νέας ακαδημαϊκής χρονιάς προκηρύσσονται συνολικά 70 θέσεις μεταπτυχιακών φοιτητών.

Το πρόγραμμα απονέμει δίπλωμα μεταπτυχιακών σπουδών στον τομέα της Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητικών Δραστηριοτήτων για άτομα με αναπηρίες (ΑμεΑ). Επισημαίνεται ότι έχει διαπιστωθεί η συνάφεια του ΠΜΣ με τα αντικείμενα της Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (ΕΑΕ).

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται εξ ολοκλήρου διαδικτυακά χρησιμοποιώντας τη μέθοδο της σύγχρονης εξ’ αποστάσεως εκπαίδευσης. Οι εξετάσεις των μαθημάτων κατά τις εξεταστικές περιόδους Φεβρουαρίου, Ιουνίου, Σεπτεμβρίου διενεργούνται δια ζώσης. Η χρονική διάρκεια για την απονομή του διπλώματος μεταπτυχιακών σπουδών ορίζεται σε 4 διδακτικά εξάμηνα και απαιτείται η παρακολούθηση και επιτυχής εξέταση σε 12 μαθήματα, η εκπόνηση πρακτικής άσκησης, καθώς και η εκπόνηση μεταπτυχιακής διπλωματικής εργασίας.

Προβλέπεται η καταβολή τελών φοίτησης, ενώ απαλλάσσεται από αυτά έως και το 30% του συνόλου των φοιτητών (βλ. http://pmsamea.uop.gr/).
Δεκτοί γίνονται πτυχιούχοι τμημάτων ΑΕΙ της ημεδαπής και αναγνωρισμένων ομοταγών Ιδρυμάτων της αλλοδαπής.

Η υποβολή των αιτήσεων εγγραφής στο πρόγραμμα ξεκίνησε στις 13/5 και θα διαρκέσει ως τις 15/7/2024. Η διαδικασία πραγματοποιείται ηλεκτρονικά (αίτηση συμμετοχής στο ΠΜΣ στη σελίδα uop.gr), αυτοπροσώπως ή ταχυδρομικά στη διεύθυνση Λεωφ. Ευστ. & Στ. Βαλιώτη και Πλαταιών, 23100 Σπάρτη, υπόψιν Χίου Γ.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη γραμματεία του ΠΜΣ (Λ. Ευσταθίου και Σταματικής Βαλιώτη & Πλαταιών, Σπάρτη, ΤΚ 23100), καθημερινά από Δευτέρα ως Παρασκευή, κατά τις ώρες 8:00 πμ – 2:00 μμ, στο τηλέφωνο 2731089661, είτε στην ιστοσελίδα  http://pmsamea.uop.gr/ είτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση  masteramea@uop.grchios@go.uop.gr.

Πηγή: lakonikos.gr/

Προηγούμενο άρθρο

ΚΚΕ: Με επιτυχία η εκδήλωση της ΤΕ για τα ΑμεΑ

Επόμενο άρθρο

6 τροφές που «ξεβουλώνουν» τις φραγμένες αρτηρίες – Σώζουν από καρδιακή προσβολή και εγκεφαλικό επεισόδιο

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

avatar