Ράμπες ΑμεΑ στις παραλίες Ρόδας και Αγ. Σπυρίδωνα

Συντάκτης: Χωρίς σχόλια Μοιραστείτε το:

Με προγραμματική σύμβαση που υπογράφθηκε μεταξύ του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας και της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων

Η αυτόνομη, ασφαλής και αξιοπρεπής πρόσβαση στις παραλίες της Βόρειας Κέρκυρας για όλους τους συμπολίτες και τους επισκέπτες μας γίνεται πραγματικότητα με την εγκατάσταση  συστήματος «Seatrac» (ράμπας) στις παραλίες της Ρόδας και του Αγίου Σπυρίδωνα Περίθειας, σε συνέχεια της προγραμματικής σύμβασης που υπογράφθηκε μεταξύ του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας και της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων.

Σκοπός της σύμβασης η συνεργασία των δύο φορέων για τη βέλτιστη και αποτελεσματικότερη αξιοποίηση, κατά την θερινή περίοδο, των βοηθητικών διατάξεων «SEATRAC», ώστε αφενός να εξυπηρετούνται άρτια τα ΑμεΑ για την αυτόνομη πρόσβασή τους στις  ανωτέρω παραλίες του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας και αφετέρου οι παραλίες αυτές να αποτελέσουν πόλο έλξης και σταθερό σημείο επιλογής για άτομα με περιορισμένη κινητικότητα ή αναπηρία (ΑμεΑ, ηλικιωμένοι, κλπ.), είτε είναι κάτοικοι είτε επισκέπτες του νησιού.

Ο Δήμος Βόρειας Κέρκυρας ευχαριστεί την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και ιδιαίτερα την Αντιπεριφερειάρχη, Κοινωνικής Συνοχής, Δημόσιας Υγείας & Απασχόλησης, κ. Αμαλία – Ελένη Ανδριώτη, για την συνεργασία στην ολοκλήρωση των διαδικασιών ούτως ώστε όλοι να απολαμβάνουν την θάλασσα με ευκολία και ασφάλεια.

Πηγή: enimerosi.com

Προηγούμενο άρθρο

Διήμερη εθελοντική αιμοδοσία στο Μετρό Συντάγματος

Επόμενο άρθρο

Αυτισμός: Τι μπορεί να εντοπίσει μια απλή οφθαλμολογική εξέταση

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

avatar