Τα ΤΑΧΙ της Σύρου για 2η Χρονιά, δίνουν το δικό τους Μήνυμα για τον «Μήνα Πρόληψης του Καρκίνου του Μαστού».

Συντάκτης: Χωρίς σχόλια Μοιραστείτε το:

Μια εικόνα που προκαλεί ευχάριστη έκπληξη από έναν επαγγελματικό κλάδο που πλήττεται καθημερινά από την οικονομική κρίση, που αγωνίζεται για το «μεροκάματο» που έχει χιλιάδες προβλήματα ιδιαίτερα στα δύσκολα χρόνια που διανύουμε.

Και όμως ο επαγγελματίας οδηγός ΤΑΧΙ στην Ερμούπολη της Σύρου Β. Παγίδας στον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανάρτησε τις παρακάτω φωτογραφίες δίνοντας για τον κλάδο του,το δικό τους μήνυμα, συμμετέχοντας στον Οκτώβριο παγκόσμιο μήνα πρόληψης για τον καρκίνου του Μαστού :

«Ροζ κορδέλες τοποθετήσαμε στις κεραίες μας . Με αυτόν τον τρόπο δίνουμε το δικό μας μήνυμα κατά του καρκίνου του μαστού.»

Διαβάστε την ανάρτηση του Vagelis Pagidas  και δείτε τις φωτογραφίες που ενώνουν τους επαγγελματίες ΤΑΧΙ σ ένα δυνατό κοινωνικό μήνυμα για τον μήνα πρόληψης του Καρκίνου του Μαστού.

«Όπως πέρσι έτσι και φέτος ο μήνας Οκτώβριος είναι αφιερωμένος κατά του καρκίνου του μαστού, τα ταξι της Σύρου σε συνεργασία με τον σύλλογο καρκινοπαθών τοποθετήσαμε ροζ κορδέλες στις κεραίες των ταξί μας. Με αυτόν τον τρόπο δίνουμε το δικό μας μήνυμα κατά του καρκίνου του μαστού.»

Μια εικόνα που προκαλεί για 2η χρονιά έκπληξη, από έναν επαγγελματικό κλάδο που πλήττεται καθημερινά από την οικονομική κρίση, που αγωνίζεται για το «μεροκάματο» που έχει χιλιάδες προβλήματα ιδιαίτερα στα δύσκολα χρόνια που διανύουμε.

Πηγή: alithinesgynaikes.gr

Προηγούμενο άρθρο

Κοινωνικό μέρισμα: «Κλειδώνει» ο χριστουγεννιάτικος μποναμάς – Πόσα χρήματα αναμένεται να δοθούν (video)

Επόμενο άρθρο

Αυτό το ξέρατε; Φιγούρα της Lego κάθησε για πρώτη φορά σε αναπηρικό αμαξίδιο

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

avatar