Τo Σωματείο ΑμεΑ και το Αθλητικό Σωματείο ΑμεΑ Ικαρος έκοψαν την πίτα τους

Συντάκτης: Χωρίς σχόλια Μοιραστείτε το:

Σε μια ζεστή και χαρούμενη ατμόσφαιρα το σωματείο ατόμων με αναπηρία Ν. Ρεθύμνης από κοινού με το αθλητικό σωματείο ΑμεΑ «ΙΚΑΡΟΣ» έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη πίτα τους στην κατάμεστη από μέλη του σωματείου και των οικογενειών τους, παρουσία των τοπικών αρχών, Σε μια ζεστή και χαρούμενη ατμόσφαιρα το σωματείο ατόμων με αναπηρία Ν. Ρεθύμνης από κοινού με το αθλητικό σωματείο ΑμεΑ «ΙΚΑΡΟΣ» έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη πίτα τους στην κατάμεστη από μέλη του σωματείου και των οικογενειών τους, παρουσία των τοπικών αρχών στην αίθουσα της οικογενειακής ταβέρνας White Lady.

Σ’ αυτήν παρευρέθηκαν και απεύθυναν χαιρετισμό και ευχές ο εκπρόσωπος του Σεβασμιότατου μητροπολίτη μας π. Βασίλειος Παπαδάκης, ο βουλευτής Ρεθύμνης κ. Ανδρ. Ξανθός, η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης κ. Μαίρη Λιονή, ο Δήμαρχος Ρεθύμνης κ. Γιώργης Μαρινάκης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Κ. Δανδουλάκης, η Αντιδήμαρχος κ. Αννα Ελευθεριάδου Γκίκα, ο Αντιδήμαρχος τεχνικών έργων κ. Μαλάς, ο Πρόεδρος του ΟΑΚ και Δημοτικός σύμβουλος κ. Θωδ. Νίνος, η Πρόεδρος του Λιμενικού ταμείου κ. Ρένα Κουτσαλεδάκη, ο Δημοτικός σύμβουλος Κώστας Ηλιάκης, η Πρόεδρος του συλλόγου γονέων, κηδεμόνων ατόμων με αυτισμό κ. Ειρ. Κλάδου, ο Πρόεδρος του κέντρου ειδικών παιδιών «Ζωοδόχος Πυγή» του Ηρακλείου, εκπρόσωπος της ΕΣΑμεΑ και της Παραολυμπιακής επιτροπής κ. Χρ. Τζαμούσης, ο κ Θ. Δουλουμπέκης κ. α.
Μετά την ευλογία και το κόψιμο των πιτών, κατά τους χαιρετισμούς που ακολούθησαν όλοι εξήραν τη στενή σχέση και συνεργασία τους με το σωματείο ΑμεΑ και τον υπεύθυνο και θετικό ρόλο του, την οργάνωση και τις διεκδικήσεις του για τα δικαιώματα και την αναβάθμιση της ζωής των ατόμων με αναπηρία, που αποτελεί κοινό στόχο.

Ακολούθως ο Πρόεδρος του σωματείου Δ. Τσαχάκης έκανε τον απολογισμό της χρονιάς που πέρασε, αναφέρθηκε στη δράση, στις διεκδικήσεις του σωματείου, στις υπηρεσίες και την υποστήριξη που παρείχε στα μέλη του. Τέλος ο Πρόεδρος αναφέρθηκε στις προτεραιότητες και τους στόχους για τη νέα χρονιά και ευχήθηκε καλή, Ειρηνική και δημιουργική χρονιά με υγεία και χαρά σε όλους και όλες.
Στη συνέχεια ο νέος Πρόεδρος του Αθλ. Σωματείου ΑμεΑ ΙΚΑΡΟΣ Β. Πετσαγγουράκης μίλησε για τους στόχους και τις προσπάθειες του ΙΚΑΡΟΥ τη νέα χρονιά, τις δυνατότητες και τις ευκαιρίες που θα παράσχει στους αθλητές του.

Έγινε η κλήρωση για τα φλουριά των πιτών. Το φλουρί του σωματείου ΑμεΑ, ένα χρυσό κόσμημα, έπεσε στην Ηλιάνα Κολυβάκη και του ΙΚΑΡΟΥ στην Ευαγγ. Μανουσάκη.
Ακολούθησε γεύμα, με πολύ κέφι και χορό. Τέλος το σωματείο ΑμεΑ και ο ΙΚΑΡΟΣ ευχαριστούν θερμά τη διεύθυνση και το προσωπικό της οικογενειακής ταβέρνας White Laby για τα εκλεκτά εδέσματα και την άψογη εξυπηρέτηση, καθώς και τα μέλη της ορχήστρας, το ΚΤΕΛ Χανίων Ρεθύμνης για τη δωρεάν διάθεση ενός λεωφορείου για τη μεταφορά μελών του σωματείου, καθώς και την οδηγό που μας διέθεσε κ. Αικ. Βολανάκη και τέλος πολλές ευχαριστίες στους πολυάριθμους επιχειρηματίες και εμπόρους της πόλης μας για τη δωρεά διάθεση των δώρων που κληρώθηκαν.

pitaaa.jpeg
pita amea3.jpeg

Πηγή: goodnet.gr

Προηγούμενο άρθρο

Δικτύωση του Κέντρου Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας ΑμεΑ με την ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ «Ηλιοτρόπια»

Επόμενο άρθρο

Έργα προστασίας του Δικταίου Άντρου – Τελεφερίκ για ΑμεΑ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

avatar