Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Ηρακλείου: Το όνειρο πραγματοποιήθηκε – Απέκτησε το πρώτο σκάφος για ΑμεΑ

Συντάκτης: Χωρίς σχόλια Μοιραστείτε το:

«Ανοιγμα» του αγαπημένου αθλήματος στο αποκλεισμένο από την πρόσβαση στην θάλασσα κοινό των ΑμεΑ της Κρήτης

Προσβάσιμη σε ΑμεΑ που μπορούν πλέον να απολαύσουν τη θάλασσα και να αθληθούν όπως όλοι οι υπόλοιποι, είναι η ιστιοπλοΐα. Χωρίς αποκλεισμούς, χωρίς όρια στα όνειρα μπορούν να κάνουν τα σχέδιά τους πραγματικότητα χάρη στο πρώτο σκάφος ΑμεΑ που επιστρατεύτηκε και έπεσε στο νερό.

Όπως αναφέρει Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Ηρακλείου:

«Και κάπως έτσι τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα….? ή μήπως όταν θέλεις κάτι πολύ το Σύμπαν συνωμοτεί για να το πετύχεις…??? Ότι και αν είναι από τα 2 λιγότερη σημασία έχει για όλους μας στον Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Ηρακλείου εφόσον σήμερα μια επιθυμία μας ΕΓΙΝΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΡΑΞΗ.

Μεγάλη ημέρα η σημερινή για τον ΙΟΗ! ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΑμεΑ ΑΡΜΑΤΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ ΣΤΟΝ ΝΕΡΟ!!!

Με την αμέριστη συμπαράσταση του Stavros Niarchos Foundation σήμερα η Ομάδα Άθλησης Ιστιοπλοΐας ΑμεΑ του ΙΟΗ «Πήγε Θάλασσα» για να τριμάρει το πρώτο από τα 2 σκάφη τύπου Hansa 303 και ήταν εκεί η προπονήτρια μας Όλγα Παπαδάκη, η Έφορος Ιστιοπλοΐας ΑμεΑ Μαρία Στεφανάκη και 2 από τους αθλητές μας ο Θεόδωρος Σενετάκης και ο Κωνσταντίνος Φρουδαράκης και όλοι μαζί με συγκίνηση απόλαυσαν στιγμές μοναδικές, ιστορικές θα μπορούσαμε να πούμε για το «άνοιγμα» του αγαπημένου μας αθλήματος στο αποκλεισμένο μέχρι χθες από την πρόσβαση στην Θάλασσα κοινό των ΑμεΑ του Ηρακλείου και της Κρήτης γενικότερα.

https://www.facebook.com/HeraklionSailingClub/posts/10165114479815481

Πηγή: neakriti.gr

Προηγούμενο άρθρο

Υγειονομική βόμβα τα απόβλητα του κορωνοϊού – Τι πρέπει να κάνουμε

Επόμενο άρθρο

Εμβόλιο: Τι ισχύει με το «πέναλτι» ακύρωσης ραντεβού

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

avatar