ΑΕΚ: Παρέθεσε γεύμα στους κατόχους διαρκείας ΑμεΑ με αμαξίδιο

Συντάκτης: Χωρίς σχόλια Μοιραστείτε το:

Μια πολύ όμορφη κίνηση από την ΠΑΕ ΑΕΚ το μεσημέρι της Πέμπτης στην OPAP Arena και στο εστιατόριο «Βυζαντινό» όπου βρέθηκαν οι φίλοι της ομάδας σε αναπηρικό αμαξίδιο που είναι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας.

Στο γεύμα που τους παρέθεσε η ΑΕΚ, οι φίλοι της ομάδας είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά και παίκτες του συλλόγου, όπως τους Νταμιάν Σιμάνσκι, Κώστα Γαλανόπουλο, Μιλάντ Μοχαμάντι, Γιώργο Αθανασιάδη και Βασίλη Χατζηεμμανουήλ, αλλά και τον Επίσημο Πρεσβευτή της ΑΕΚ, τον μεγάλο Θωμά Μαύρο.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΑΕΚ αναφέρει:

Ενα μεσημέρι που θα τους μείνει αξέχαστο πέρασαν οι φίλοι της ΑΕΚ σε αναπηρικό αμαξίδιο, οι οποίοι είναι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας στις θέσεις ΑμεΑ της OPAP ARENA.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ, θέλοντας να τους ευχαριστήσει εμπράκτως για την παρουσία τους στο γήπεδο από την πρώτη σεζόν της λειτουργίας του, παρέθεσε γεύμα προς τιμήν τους στο εστιατόριο «Βυζαντινό» και σε αυτό παραβρέθηκαν στελέχη της ΠΑΕ αλλά και ποδοσφαριστές της ομάδας της ΑΕΚ.

Ήταν μία απολαυστική εμπειρία για όλους και ειδικά για τους φιλοξενούμενους οπαδούς που είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τους Νταμιάν Σιμάνσκι, Κώστα Γαλανόπουλο, Μιλάντ Μοχαμάντι, Γιώργο Αθανασιάδη και Βασίλη Χατζηεμμανουήλ, αλλά και τον Επίσημο Πρεσβευτή της ΑΕΚ, τον μεγάλο Θωμά Μαύρο. Παρόντες εκ μέρους της διοίκησης ήταν ο Α΄Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος κ. Γιώργος Κοσμάς, η Γενική Διευθύντρια κα Αγγελική Αρκάδη και ο Τεχνικός Διευθυντής κ. Ράντεκ Κουχάρσκι.

Σε κάθε έναν από τους κατόχους διαρκείας ΑμεΑ σε αμαξίδιο προσφέρθηκε ένα αναμνηστικό κασκόλ, ενώ από πλευράς ΑΕΚ δόθηκαν διαβεβαιώσεις ότι στο άμεσο χρονικό διάστημα η OPAP ARENA θα παρέχει ακόμη περισσότερες διευκολύνσεις και διαθεσιμότητα θέσεων, για άτομα με κινητικά προβλήματα και με ειδικές ανάγκες. Ανάλογη και με τα αιτήματα που ενόψει της σεζόν που έρχεται έχουν αυξηθεί εντυπωσιακά.

Σκοπός της ΠΑΕ ΑΕΚ είναι να συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα στα ΑμεΑ αλλά και σε κάθε ευπαθή ομάδα και θα υπάρξουν στο άμεσο μέλλον κι άλλες τέτοιες δράσεις.

aekfc.gr

Πηγή: gazzetta.gr/

Προηγούμενο άρθρο

ΠΟΥ: Τέλος στην κατάσταση έκτακτης ανάγκης για την ευλογιά των πιθήκων

Επόμενο άρθρο

ΥΓΕΙΑ Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου ΑμεΑ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

avatar