Ακόμη μια διάκριση για την ΕΑΟΜ-ΑμεΑ

Συντάκτης: Χωρίς σχόλια Μοιραστείτε το:

Η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες ήταν παρούσα και  στα Sports Marketing Awards 2023. Στη λαμπερή βραδιά που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (23/3) στο «Athens Marriott Hotel», η ΕΑΟΜ ΑμεΑ τιμήθηκε με το ασημένιο βραβείο Best CSR Campaign / Activity  με τη στήριξη της  Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου (ΕΠΟ), για το  project  It’s All In The Heart, που περιλάμβανε την κατασκευή προστατευτικών στο γήπεδο του Ρουφ και το  διεθνές τουρνουά ποδοσφαίρου τυφλών που είχε πραγματοποιηθεί το Νοέμβριο, σε συνεργασία με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (ΕΠΟ). 

Silver Awards5jpg

Το διεθνές τουρνουά 5Χ5 είχε διεξαχθεί στα πλαίσια του HatTrick προγράμματος της UEFA η οποία στηρίζει τις ίσες ευκαιρίες στο ποδόσφαιρο και κάνει πράξη το σκοπό της, που είναι η διάδοση και η ανάπτυξη του ποδοσφαίρου σε όλους.

Το βραβείο για την ΕΟΑΜ-ΑμεΑ παρέλαβε η Ιωάννα Παδιώτη, Τεχνική Σύμβουλος & Υπεύθυνη Χορηγιών της ΕΑΟΜ ΑμεΑ μαζί με την Marketing & Commercial Director της ΕΠΟ Μαρία Γκούμα.

Silver Awards4jpg

Στην προεδρεία της επιτροπής αξιολόγησης δύο αθλητές της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ

Στην προεδρεία τηςΚριτικής Επιτροπής αξιολόγησης των βραβείων, που αποτελείτο από 50 έμπειρα στελέχη από όλη την Ελλάδα, δύο αθλητές της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ και Παραολυμπιονίκες Γρηγόρης Πολυχρονίδης και Αντώνης Τσαπατάκης.

Πηγή: eaom-amea.gr

Προηγούμενο άρθρο

Κέντρο ΑμεΑ: Εισαγγελέας μετά τις αποκαλύψεις

Επόμενο άρθρο

Ελληνικό: Σε ποιο στάδιο βρίσκονται ο ουρανοξύστης, το κτίριο των ΑμεΑ και η υπογειοποίηση της Ποσειδώνος

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

avatar