Αρχίζει κατά προτεραιότητα ο εμβολιασμός εκπαιδευτικών και μαθητών ειδικής αγωγής – Πώς θα κλείσουν τα ραντεβού

Συντάκτης: Χωρίς σχόλια Μοιραστείτε το:

Όλη η διαδικασία για τους εμβολιασμούς εκπαιδευτικών και μαθητών ειδικής αγωγής – Ποιους αφορά – Πώς θα κλείσουν ραντεβού.

Εκπαιδευτικοί και μαθητές ηλικίας 16 ετών και άνω, που φοιτούν σε σχολεία Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης, θα μπορούν να εμβολιαστούν κατά προτεραιότητα, καθώς το υπουργείο Παιδείας με ανακοίνωσή του, τους καλεί να κλείσουν άμεσα τα ραντεβού τους.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση:

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων καλεί τους Εκπαιδευτικούς των Σχολικών Μονάδων της Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (ΕΑΕ), το Ειδικό Εκπαιδευτικό Προσωπικό (Ε.Ε.Π.) και το Ειδικό Βοηθητικό Προσωπικό (Ε.Β.Π.) καθώς και τους μαθητές/τριες ηλικίας 16 ετών και άνω (μέσω των γονέων & κηδεμόνων τους), που φοιτούν σε σχολεία Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης, και οι οποίοι έχουν υποβάλει αίτηση για εμβολιασμό, να προγραμματίσουν άμεσα τα ραντεβού τους, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή https://emvolio.gov.gr/.

Το ΥΠΑΙΘ είχε προσκαλέσει τους ως άνω δικαιούχους να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για κατά προτεραιότητα εμβολιασμό.

Τα Υπουργεία Υγείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης έχουν ενεργοποιήσει τη δυνατότητα προγραμματισμού ραντεβού για την παρούσα εμβολιαστική περίοδο όλων εκείνων που υπέβαλαν αίτηση για εμβολιασμό.

Πηγή: newsitamea.gr

Προηγούμενο άρθρο

Νέα «έκρηξη» κρουσμάτων κορωνοϊού σήμερα – Τι δείχνουν τα στοιχεία

Επόμενο άρθρο

Αλλαγές στα μέτρα – Τι εξετάζεται για μετακινήσεις, προς άνοιγμα τα κομμωτήρια

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

avatar