Δήμος Ν. Προποντίδας: Ολοκληρώθηκε η «όμορφη» εκδήλωση για τα ΑμεΑ

Συντάκτης: Χωρίς σχόλια Μοιραστείτε το:

Μία όμορφη εκδήλωση αφιερωμένη στα παιδιά των ΚΔΑΠ ΜΕΑ του δήμου Νέας Προποντίδας  πραγματοποιήθηκε στη Ν. Καλλικράτεια.

Η μεγαλύτερη ομάδα ερασιτεχνών ψητάδων, η BBQ LOVERS ανέλαβε με τη στήριξη των χορηγών να “ψήσουν” για καλό σκοπό.

Με την ευκαιρία της εκδήλωσης παρουσιάστηκε από τον δήμαρχο Μανώλη Καρρά η συνολική δράση του δήμου για τα άτομα με ειδικές ανάγκες.

Ενδεικτικά αναφέρεται ότι στον δήμο Ν. Προποντίδας λειτουργούν πλέον όλες οι βαθμίδες εκπαίδευσης και δύο ΚΔΑΠ ΜΕΑ. 

Επιπλέον, στόχος σημαντικός παραμένει η στέγη υποστηριζόμενης διαβίωσης. Για το συγκεκριμένο σκοπό είχε παραχωρηθεί έκταση από τον δήμο στον Νομαρχιακό Σύλλογο “Η ΑΓΑΠΗ”.

Επειδή, ωστόσο προέκυπταν κάποια πολεοδομικά ζητήματα, ο δήμαρχος ανακοίνωσε την εξεύρεση άλλης έκτασης που είναι κατάλληλη για το σκοπό αυτό, οπότε συνεχίζει κανονικά η διαδικασία, ώστε το όραμα να γίνει πραγματικότητα. 

Επίσης, σημαντικές κινήσεις γίνονται προς την κατεύθυνση της προσβασιμότητας αλλά και των δράσεων που θα βοηθήσουν στην ομαλή κοινωνικοποίηση των ατόμων αυτών.

Τα παιδιά και οι γονείς τους χάρηκαν ιδιαίτερα την εκδήλωση.

Χαιρετισμό απηύθυναν: ο BBQ LOVERS, Άρης Σουργουτσής, ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου “ Η ΑΓΑΠΗ” Παπανικολάου Αστέριος και η πρόεδρος του Συλλόγου Όμορφη Ζωή, Φρόσω Χατζηπαναγιώτου.

Προηγούμενο άρθρο

Προσωπικός Βοηθός ΑμεΑ: Ξεκινούν οι αιτήσεις για το πρόγραμμα – Οι δικαιούχοι, οι προδιαγραφές και ο τρόπος συμπλήρωσης των αιτήσεων

Επόμενο άρθρο

Κύπρος: Το πρόγραμμα που δίνει τη δυνατότητα σε ΑμεΑ να λαμβάνουν μόνοι τους αποφάσεις

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

avatar