Εκλογές 2019: Εκπτώσεις της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στα εισιτήρια για όσους πάνε να ψηφίσουν

Συντάκτης: Χωρίς σχόλια Μοιραστείτε το:

Εκλογές 2019: Εκπτώσεις της τάξης του 30% ανακοίνωσε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ για όσους πάνε από τον τόπο διαμονής στον τόπο άσκησης του εκλογικού δικαιώματος σιδηροδρομικώς.

«Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, προκειμένου να διευκολύνει το επιβατικό κοινό που θα ταξιδέψει για την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στις εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019, παρέχει έκπτωση 30% στις τιμές των εισιτηρίων για ταξίδι απλής μετάβασης ή μετ’ επιστροφής, από τον τόπο διαμονής στον τόπο άσκησης του εκλογικού δικαιώματος».

Η έκπτωση χορηγείται «με την επίδειξη της ταυτότητας και βεβαίωση του τόπου άσκησης του εκλογικού δικαιώματος από την επίσημη ιστοσελίδα του Υπουργείου Εσωτερικών».

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πιστοποιήσουν την εκλογική τους περιφέρεια και τμήμα μέσω της ειδικής πλατφόρμας «Μάθε πού ψηφίζεις», που δημιούργησε για τις βουλευτικές εκλογές 2019 το υπουργείο Εσωτερικών.

Σύμφωνα με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, έκπτωση 30% επί των κανονικών τιμών των εισιτηρίων θα χορηγείται και στους εκπροσώπους της δικαστικής αρχής καθώς και σε εφόρους και δικαστικούς αντιπροσώπους για εκτέλεση υπηρεσίας, από τον τόπο διαμονής τους στον τόπο άσκησης των καθηκόντων τους.

Σε αυτές τις περιπτώσεις θα ζητείται η επίδειξη της σχετικής απόφασης διορισμού για τις βουλευτικές εκλογές 2019.

Να σημειωθεί ότι η προαναφερόμενη έκπτωση 30% θα χορηγείται μόνο για την αγορά εισιτηρίων από φυσικά σημεία έκδοσης εισιτηρίων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ από τις 27/6 και δεν θα ισχύει για εκδόσεις εισιτηρίων μέσω Internet.

Η παραπάνω έκπτωση 30% θα παρέχεται αποκλειστικά για ταξίδια που πραγματοποιούνται από 5 έως και τις 9 Ιουλίου 2019.

Πηγή: dikaiologitika.gr

Προηγούμενο άρθρο

Έλλειψη βιταμίνης D στα παιδιά: Πόσο αυξάνει τον κίνδυνο υπέρτασης

Επόμενο άρθρο

Κατάθλιψη και χρόνιο στρες: Τι να τρώτε και τι να αποφεύγετε

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

avatar