Έκθεση χειροτεχνιών από ΑμεΑ στο ΜΕΤΡΟ Συντάγματος – «Αναπηρία δε σημαίνει ανικανότητα»

Συντάκτης: Χωρίς σχόλια Μοιραστείτε το:

Για πρώτη φορά στο μετρό του Συντάγματος πραγματοποιείται έκθεση χειροτεχνιών από άτομα με αναπηρία.

Από τις 9 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ έως τα τέλη του Αυγούστου το κοινό θα μπορεί να επισκέπτεται την έκθεση χειροτεχνιών από ΑμεΑ στο μετρό του Συντάγματος.

Τα άτομα με αναπηρία φτιάχνουν εκείνη την ώρα στο μετρό του Συντάγματος κουμπαράδες, δεντράκια, προτομές, κεραμικά, χάντρες με βότσαλα και διάφορες άλλες χειροτεχνίες και εκθέτουν τα έργα τους στο κοινό. Με την αγορά των χειροτεχνημάτων βοηθάτε τον αγώνα των ΑμεΑ στον αγώνα τους για ισότιμη ένταξη και επαγγελματική αποκατάσταση.

IMG 20220727 105213

«Είναι κάτι πρωτότυπο και πολύ ωραίο» δήλωσε στο News4Health, ο Πρόεδρος του Κέντρου Εργασίας ΑμεΑ Άνω Λιοσίων, κ. Γ. Ρεθυμιωτάκης.

Ο κ. Ρεθυμνιωτάκης κάλεσε τον κόσμο να παραβρεθεί στο μετρό του Συντάγματος και έστειλε το δικό του μήνυμα: «Αναπηρία δε σημαίνει ανικανότητα, σημαίνει δύναμη» σχολίασε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι η «δύναμη είναι της ψυχής και όχι κόσμος της μορφής».

Τα άτομα με ειδικές ανάγκες και έχουν ιδιαιτερότητες κινητικές, οπτικές και άλλες αναπηρίες, οι οποίες δεν τους καθιστούν ανίκανους.

Το Σάββατο το πρωί, μάλιστα, στην έκθεση χειροτεχνιών θα παραβρεθεί και ο ευρωβουλευτής, Στέλιος Κυμπουρόπουλος.

Πηγή: news4health.gr

Προηγούμενο άρθρο

Προσωπικός γιατρός: Πότε ανοίγει τελικά η πλατφόρμα για τους πολίτες – Εγγραφές και από τα φαρμακεία

Επόμενο άρθρο

Νέες ταυτότητες για όλους στο gov.gr wallet

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

avatar