Φλώρινα: Δράσεις και ομιλίες για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Συντάκτης: Χωρίς σχόλια Μοιραστείτε το:

Στο πλαίσιο εορτασμού της φετινής Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας, τα Στελέχη του Συμβουλευτικού Κέντρου του Δήμου Φλώρινας συμμετέχουν με ομιλίες τους σε δράσεις που θα πραγματοποιηθούν στην περιοχή.

Το Σάββατο 9 Μαρτίου 2024, στις 18.00 στο Αρμενοχώρι θα πραγματοποιηθεί ομιλία με θέμα: «Οι πολλαπλοί ρόλοι της σύγχρονης γυναίκας», με ομιλήτριες την κ. Σοφία Μητσκοπούλου, Νομικό και την κ. Σταυρούλα Παπανικολάου, Ψυχολόγο. Την δράση διοργανώνει ο Πνευματικός Μορφωτικός Σύλλογος Αρμενοχωριτών. Την Πέμπτη 14 Μαρτίου 2024, στις 12.00, στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων θα πραγματοποιηθεί εισήγηση με τίτλο «Ο πολυδιάστατος ρόλος της γυναίκας στη σύγχρονη κοινωνία», με ομιλητή τον Ματθαίο Καργάκη, Κοινωνιολόγο. Την εκδήλωση με θέμα: «Αφιέρωμα στη Γυναίκα», διοργανώνει το 2ο ΓΕΛ Φλώρινας – Σχολείο EPAS.

Το Συμβουλευτικό Κέντρο Δήμου Φλώρινας, όπως τονίζεται σε ανακοίνωση του Δήμου, έχοντας συμπληρώσει μια πορεία δέκα ετών σήμερα, συνεχίζει να είναι δίπλα σε όλες τις γυναίκες, γυναίκες θύματα ενδοοικογενειακής / έμφυλης βίας, καθώς και σε γυναίκες που υφίστανται πολλαπλές διακρίσεις (π.χ. μετανάστριες, πρόσφυγες, μονογονείς, ΑμεΑ, άνεργες κ.λπ.), παρέχοντας απρόσκοπτα τις υπηρεσίες του δωρεάν και τηρώντας το απόρρητο της συμβουλευτικής διαδικασίας.

Το Συμβουλευτικό Κέντρο Δήμου Φλώρινας βρίσκεται στην διεύθυνση Τυρνόβου 6, Φλώρινα και το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 2385024081-83.

Πηγή: ertnews.gr

Προηγούμενο άρθρο

Μνημόνιο Συνεργασίας για την αντιμετώπιση της έμφυλης βίας και της παρενόχλησης

Επόμενο άρθρο

Ανασφάλιστοι. Συνταγογράφηση και από τον Προσωπικό Ιατρό

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

avatar