Φρενίτιδα για εμβολιασμό -Απίστευτες εικόνες στο εμβολιαστικό κέντρο «Προμηθέας», στο Μαρούσι

Συντάκτης: Χωρίς σχόλια Μοιραστείτε το:

Πλήθος κόσμου βρέθηκε στο εμβολιαστικό κέντρο «Προμηθέας» στο Μαρούσι, με σκοπό να έρθει η ώρα του ραντεβού και να γίνει το εμβόλιο.

Πολλά είναι τα ραντεβού που κλείνονται και αυτό σημαίνει πως είναι πολύς και ο κόσμος, καθώς πληθαίνουν και οι ηλικιακές ομάδες που μπορούν να κάνουν το εμβόλιο.

Το εμβολιαστικό κέντρο «Προμηθέας» εξυπηρετεί πολύ κόσμο στην Αττική και ήταν φυσικό η προσέλευση του κόσμου για να εμβολιαστεί να είναι μεγάλη, με αποτέλεσμα να δημιουργείται πρόβλημα συνωστισμού και κάποιος εκνευρισμός.


Το πρόγραμμα εμβολιασμών προχωράει με ταχύτατους ρυθμούς, καθώς η συμμετοχή των πολιτών είναι τεράστια, κάτι που φάνηκε περίτρανα αμέσως μόλις άνοιξε η πλατφόρμα για τις ηλικίες 40-44 ετών.

Σημειώνεται ότι από την 1η Απριλίου στο εθνικό επιχειρησιακό σχέδιο εμβολιασμών κατά του κορωνοϊού εντάχθηκαν δύο νέα mega εμβολιαστικά κέντρα στην Αττική και ξεκίνησε μία νέα φάση στη διενέργεια των εμβολιασμών.

Οι πολίτες στον δρόμο για την «Ελευθερία»

Η Ελλάδα θωρακίζεται απέναντι στον κορωνοϊό με την επιχείρηση «Ελευθερία», το Εθνικό Επιχειρησιακό Σχέδιο Εμβολιασμών που εκπονήθηκε πριν από την άφιξη των πρώτων εμβολίων στη χώρα μας.

Οι βασικές του αρχές είναι η υγειονομική ασφάλεια των πολιτών, η ηθική και η ακεραιότητα όσον αφορά τη διάθεση των εμβολίων στις ομάδες πολιτών που προηγούνται, αλλά και η διαφάνεια και η χρηστή διαχείριση του όλου προγράμματος.

Το σχέδιο στηρίζεται στη συνεργασία και τον συντονισμό όλων των φορέων που εμπλέκονται στον εμβολιασμό και χαρακτηρίζεται από εγρήγορση, ευελιξία και προσαρμοστικότητα.

Πηγή: iefimerida.gr

Προηγούμενο άρθρο

Τσιόδρας: Σε Σωτηρία και Αττικόν οι κλινικές δοκιμές για το ισραηλινό φάρμακο για τον κορωνοϊό

Επόμενο άρθρο

Καιρός: Καύσωνας και σκόνη το Πάσχα – Σπάει ρεκόρ η θερμοκρασία

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

avatar