Η ψηφιακή πλατφόρμα που ήρθε για να επαναπροσδιορίσει τον τρόπο με τον οποίο κατακτάται η γνώση

Συντάκτης: Χωρίς σχόλια Μοιραστείτε το:

Η εκπαίδευση ΑΛΛΑΖΕΙ μορφή.

Δυο νέοι άνθρωποι, ο Ηλίας Συμεωνίδης και ο Γιώργος Δεσίπρης, μας μίλησαν για τη νέα ψηφιακή πλατφόρμα που ήρθε για να επαναπροσδιορίσει τον τρόπο με τον οποίο κατακτάται η γνώση.

Σχεδιάσαμε ένα πρωτοποριακό ψηφιακό εργαλείο για την κάλυψη των αναγκών των μαθητών της Ελλάδας στο πλαίσιο του σύγχρονου τρόπου εκπαίδευσης. Στην ήδη-έτερον αντιμετωπίζουμε κάθε μαθητή εξατομικευμένα και τον υποστηρίζουμε καθημερινά στην πορεία προς τους στόχους του.

Η επιστημονική μας ομάδα, με τη βοήθεια μαθητών, δημιούργησε μία σύγχρονη ηλεκτρονική πλατφόρμα μάθησης, που περιλαμβάνει βίντεο με τη βασική θεωρία, τεστ αυτοαξιολόγησης, πρότυπες λυμένες ασκήσεις, καθώς και τις λύσεις των ασκήσεων του σχολικού βιβλίου.

Κάθε βίντεο σχεδιάζεται αναλυτικά και αξιολογείται ως προς την αρτιότητα από ειδικούς συνεργάτες σε όλα τα στάδια της παραγωγής. Πριν αναρτηθεί υποβάλλεται σε έλεγχο, εξασφαλίζοντας έτσι την ορθότητα και την ποιότητα του περιεχομένου.

Τα βίντεο εμπλουτίζονται με λήψεις από drone, πειράματα σε πραγματικές συνθήκες, κινούμενους χαρακτήρες που μιλούν και χιουμοριστικές στιγμές, που διατηρούν αμείωτο το ενδιαφέρον σε όλη τη διάρκεια του μαθήματος.

Σε όλα αυτά δίνουμε έμφαση στη λεπτομέρεια προκειμένου να μεγιστοποιήσουμε την ανταπόκριση του μαθητή.
Κάνουμε τη διαφορά στη διαδικασία της εκπαίδευσης μέσα από καινοτόμες μεθόδους.

ήδη-έτερον | Ποιότητα στη μάθηση

Ιστοσελίδα: hdh-eteron.gr, newsitamea.gr

Προηγούμενο άρθρο

Για σένα που έκανες τη στεναχώρια σου αυτοάνοσο…

Επόμενο άρθρο

Ανεύρυσμα στον εγκέφαλο: 10 “αθώα” συμπτώματα που παραβλέπουμε – Τι πρέπει να προσέξουμε

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

avatar