Μια ξεχωριστή παράσταση – παρουσίαση βιβλίου από παιδιά κι ενήλικες ΑμεΑ

Συντάκτης: Χωρίς σχόλια Μοιραστείτε το:

Μια μοναδική και ξεχωριστή παράσταση-παρουσίαση βιβλίου είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι παρευρέθηκαν την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου, το απόγευμα, στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο Λάρισας, υπό την Αιγίδα του Δήμου Λαρισαίων.

Μοναδική και ξεχωριστή όπως είναι και τα περίπου 60 παιδιά και ενήλικες ΑμεΑ του ΚΔΑΠ ΜΕΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ, που πρωταγωνίστησαν στην δίωρη παράσταση, κλέβοντας τις εντυπώσεις, συγκινώντας και ταυτοχρόνως εντυπωσιάζοντας με τις δυνατότητές τους. Διότι η ομάδα εκπαιδευτών του ΚΔΑΠ ΜΕΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ πάντα στοχεύει στην ανάδειξη των ικανοτήτων όλων των παιδιών και ενηλίκων που φιλοξενεί.

«Στην Καρδιά μου Γράφει Ελλάδα» του συγγραφέα Στάθη Λιώτη και του εκδοτικού Οίκου Όστρια, είναι η ονομασία του βιβλίου που τα παιδιά υποδύθηκαν τους θεούς του Ολύμπου, αλλά και σχεδιάστηκαν εκπληκτικά χορευτικά με την συμμετοχή όλων των παιδιών.

Στην παράσταση συμμετείχε και η σχολή χορού THE MOVEMENT ACADEMΥ, παρουσιάζοντας εντυπωσιακά χορευτικά με τις περίπου 20 μαθήτριες της δασκάλας Lisa Goodson.

Όπως αναφέρει η κ. Πατέτσου Ευαγγελία, Υπεύθυνη Ε.Π. της δομής:

«Στην παράσταση-παρουσίαση αυτή, πραγματοποιήθηκε μια ουτοπία για εμάς. Ένα κατάμεστο Χατζηγιάννειο Πνευματικό κέντρο όπου ο κόσμος στεκόταν όρθιος για να χειροκροτήσει τα παιδιά μας.

Τα θερμότερα συγχαρητήρια πρέπει να δοθούν στα παιδιά και στους γονείς τους που ξέρουν τι θα πει αγάπη και καθημερινά παλεύουν για το καλύτερο και πάντα με χαμόγελο. Και το μεγαλύτερο χειροκρότημα δίνεται σε όλους τους περίπου 22 εκπαιδευτές του ΚΔΑΠ ΜΕΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ όπου δίνουν κυριολεκτικά την ψυχή τους για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, πάντα με υπομονή, αγάπη και πολύ δουλειά. Η σημερινή παράσταση είναι αποτέλεσμα της επιμονής και υπομονής των εκπαιδευτών μαζί με τα μοναδικά μας παιδιά.

Οφείλουμε να συγχαρούμε και να ευχαριστήσουμε θερμά τον κύριο Πινακά Βασίλειο _ Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Λάρισας και τον κ. Παιδή Αθανάσιο – Περιφερειακό Σύμβουλο, που παρευρέθηκαν από την αρχή έως και το τελευταίο δευτερόλεπτο της παράστασης, καταχειροκροτώντας τα παιδιά και δίνοντας συγχαρητήρια στα παιδιά μας. Και φυσικά στον κ. Σάπκα Παναγιώτη της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού και Επιστημών για την φιλοξενία στο Χατζηγιάννειο Π.Κ. Αλλά και τον κ. Καλογιάννη Απόστολο και λοιπούς Αντιδημάρχους για τις ευχές, παρότι δεν ήταν εφικτό να παρευρεθούν λόγω προγραμματισμένου δημοτικού συμβουλίου».

Τέλος, ευχαριστούμε τους ομιλητές της παρουσίασης του βιβλίου: κ. Πατέτσου Ευαγγελία, κ. Πνάκα Στέλλα, κ. Ξυνοπούλου Αφροδίτη, κ. Ντουρουντάκη Κωνσταντίνο και κ. Τριπολίτου Διονυσία.

Δεσμευόμαστε σε ακόμα περισσότερες παρόμοιες δράσεις και ευχόμαστε να γίνονται συχνά δράσεις ανάδειξης ευαισθητοποίησης του μαγικού κόσμου των ΑμεΑ, με στόχο τις ίσες ευκαιρίες για όλους.

Πηγή: formedia.gr

Προηγούμενο άρθρο

Γρίπη: Οι ενδείξεις ότι τα «ήπια» συμπτώματα χειροτερεύουν

Επόμενο άρθρο

Πώς προσέχουμε την καρδιά μας στις γιορτές

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

avatar