Μουσικό Σχολείο Άρτας: Κοινή δράση των δομών ΑμεΑ

Συντάκτης: Χωρίς σχόλια Μοιραστείτε το:

Το Μουσικό Σχολείο Άρτας συμμετείχε με ένα μουσικό σύνολο στην κοινή δράση όλων των δομών της πόλης που έχουν ως αντικείμενο τη φροντίδα ατόμων με αναπηρία, που υλοποιήθηκε στην ισόγεια αίθουσα του Επιμελητηρίου.

Το μουσικό σύνολο, αποτελούμενο από μαθητές της Β’ Λυκείου, παρουσίασε μια σειρά επιλεγμένων τραγουδιών με σκοπό τον προβληματισμό πάνω σε θέματα διαφορετικότητας, αλλά και στη στάση που θα πρέπει να υιοθετήσουμε ως κοινωνία για την βελτίωση των συνθηκών ζωής όλων των συνανθρώπων μας ανεξάρτητα από τις ιδιαιτερότητες του καθενός.

Το σύνολο των δράσεων που υλοποιήθηκαν στο Μουσικό Σχολείο Άρτας παρουσιάστηκε ως μέρος της κεντρικής δράσης, που πραγματοποιήθηκε για τον ίδιο σκοπό στο Υπουργείο Παιδείας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με αναπηρία. Ευχαριστούμε τη Διεύθυνση Ειδικής Αγωγής του Υπουργείου για την επιλογή των δράσεών μας και την παρουσίασή τους.

Το Μουσικό Σχολείο Άρτας ευχαριστεί όλες τις σχετικές δομές για τη συνεργασία και συγχαίρει τους μαθητές που συμμετείχαν και βοήθησαν να περάσει το μήνυμα της αποδοχής της διαφορετικότητας.

Οι υπεύθυνοι  εκπαιδευτικοί: Παναγιώτης Γιαννούτσος, Κωνσταντίνα Τόλη

Πηγή: https://www.alfavita.gr

Προηγούμενο άρθρο

Τροφές που αντέχουν για χρόνια αν τις συντηρήσετε σωστά

Επόμενο άρθρο

Χιλιάδες κλήσεις για στάθμευση σε ράμπες ΑμεΑ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

avatar