Νέα παγκόσμια «πρώτη» για τον Παναθηναϊκό ΑμεΑ

Συντάκτης: Χωρίς σχόλια Μοιραστείτε το:

Στον επόμενο αγώνα μπάσκετ με αμαξίδιο θα υπάρχει για πρώτη φορά εξέδρα για ανθρώπους με περιορισμένη όραση. Ο Παναθηναϊκός ΑμεΑ συνεχίζει να πρωτοπορεί! Μετά τη δημιουργία πινακίου αφής για να μπορούν άτομα με περιορισμένη όραση να αντιλαμβάνονται τι γίνεται στους αγώνες, προχωρά και στη… μαζική χρησιμοποίησή του έτσι ώστε να δημιουργήσει ολόκληρη εξέδρα!

Σε συνεργασία με τον μηχανικό Δημήτρη Γιαννακάκη και την εταιρία JAR, σχεδιάστηκε εκ νέου το πινάκιο αφής και το εκτύπωσαν σε αρκετά αντίτυπα, έτσι ώστε να υπάρχουν περισσότεροι φίλαθλοι με προβλήματα όρασης στις κερκίδες στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας!

Η σχετική ενημέρωση αναφέρει:

Στον επόμενο εντός έδρας αγώνα, που θα διεξαχθεί με φιλάθλους, θα γίνουμε μάρτυρες της πρώτης παγκοσμίως εξέδρας για άτομα με περιορισμένη όραση.

Το Ινστιτούτο Έρευνας και Καινοτομίας του Παναθηναϊκού ΑμεΑ σε συνεργασία με το μηχανικό Δημήτρη Γιαννακάκη και την εταιρία JAR ανασχεδίασαν, βελτίωσαν κι εκτύπωσαν σε αρκετά αντίτυπα το πινάκιο αφής ώστε να είναι εφικτή και πιο ποιοτική η παρακολούθηση μεγαλύτερου αριθμού φιλάθλων με προβλήματα όρασης.

Ευχαριστούμε θερμά τον κο Δημήτρη Σιφάκη, Αντιπρόεδρο της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία, για τις σημαντικές συμβουλές του.

Στον επόμενο εντός έδρας αγώνα, που θα διαξαχθεί με φιλάθλους, θα γίνουμε μάρτυρες της πρώτης παγκοσμίως εξέδρας για…

Gepostet von Παναθηναϊκός ΑμεΑ – Panathinaikos People with Disabilities am Montag, 9. März 2020
Προηγούμενο άρθρο

Γράμμα από το μέτωπο IV

Επόμενο άρθρο

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανακοίνωσε ότι έχει κορωνοϊό

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

avatar