Παρουσίαση παραμυθιού, για την Παγκόσμια Ημέρα Ευαισθητοποίησης για τον Αυτισμό

Συντάκτης: Χωρίς σχόλια Μοιραστείτε το:

Αύριο, από το Αθλητικό Σωματείο ΑμεΑ Ν. Ημαθίας Εκδήλωση – παρουσίαση παραμυθιού, για την Παγκόσμια Ημέρα Ευαισθητοποίησης για τον Αυτισμό

Το Δ.Σ του Αθλητικού Σωματείου ΑμεΑ Ν. Ημαθίας «ΑΙΓΕΣ ΒΕΡΓΙΝΑ» και η Ψυχολόγος, Επιστημονική Συνεργάτης, Συγγραφέας, Ευδοξία Αδαμίδου διοργανώνουν εκδήλωση με την παρουσίαση του παραμυθιού «Η Ποντικίνα η Πικασίνα», το Σάββατο 2 Απριλίου 2022 στις 5:30μμ στο Φουαγιέ της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών Βέροιας, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ευαισθητοποίησης και Ενημέρωσης για τον Αυτισμό.

Για το παραμύθι θα μιλήσουν οι: Ευδοξία Αδαμίδου Ψυχολόγος, Συγγραφέας, Έφη Καραγιάννη Πρόεδρος Α.Σ ΑμεΑ Ν. Ημαθίας, Αθανάσιος Δάλλας Ψυχολόγος, Χρήστος Μητσιάνης υπεύθυνος για το σχεδιασμό εντύπου, Χαρίκλεια Σκουμποπούλου Φιλόλογος και Μαρία Κυροπούλου – Πέτρος Μαλιάρας, δάσκαλοι θεατρικής αγωγής του ΔΗ ΠΕ ΘΕ Βέροιας.

Το συντονισμό έχει αναλάβει ο Κυριάκος Παπαγεωργίου, διευθυντής ΕΝΕΕΓΥΛ.

Το παραμύθι θα αφηγηθεί ο αφηγητής Γιώργος Αδαμίδης και την παρουσίαση θα πλαισιώσει μουσικά με τραγούδια η Ελένη Αναγνώστου με τους μαθητές της. Θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για τον COVID 19.

Πηγή: laosnews.gr

Προηγούμενο άρθρο

Δήμος Πλατανιά: Ημερίδα για τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση παιδιών ΑμεΑ

Επόμενο άρθρο

Δωρεά ανελκυστήρων ΑμεΑ στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ξάνθης

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

avatar