Πολυχρονίδης, Κυριακίδης, Παπαδάκης και Βασίλι πρώτευσαν στα ατομικά του πανελλήνιου πρωταθλήματος μπότσια ΟΠΑΠ

Συντάκτης: Χωρίς σχόλια Μοιραστείτε το:

Με τον Γρηγόρη Πολυχρονίδη να κατακτά τον τίτλο στο ατομικό BC3 για 18η φορά στην καριέρα του, αλλά και τους Δημήτρη Κυριακίδη, Αλέξανδρο Παπαδάκη και Νίκο Βασίλι να φτάνουν στην κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στις κατηγορίες BC1, BC2 και BC4 αντίστοιχα, έπεσε στο κλειστό γυμναστήριο «Γ. Στεφανόπουλος» του Μπουρναζίου, η αυλαία του πανελλήνιου πρωταθλήματος μπότσια ΟΠΑΠ.

Ο Πολυχρονίδης με s.a. την Κατερίνα Πατρώνη, στον τελικό της κατηγορίας νίκησε 4-0 την Αναστασία Πυργιώτη (s.a. Ευτυχία Κυλιακούδη). Τρίτη ήταν η Άννα Ντέντα με s.a. την Χριστίνα Ντέντα (5-1 στον «μικρό» τελικό τον Κωνσταντίνο Μασούρα με s.a. τον Σωτήρη Χρονόπουλο).

Ο Κυριακίδης στον τελικό της BC1 νίκησε 4-2 τον Χρήστο Κυπριώτη, ενώ την τρίτη θέση κατέλαβε η Διονυσία Τσακίρη (6-1 στον «μικρό» τελικό τον Νίκο Μπουλούκο).

Στην BC2 o Παπαδάκης πήρε τον τίτλο μετά τη νίκη στον τελικό με 5-1 επί του Μανώλη Κοκονου, ενώ τρίτος ήταν ο Νίκο Γονιός (9-0 τον Γεώργιο Πρεάρη στον αγώνα για το χάλκινο μετάλλιο).

Τέλος στην κατηγορία BC4, πρώτευσε ο Νίκο Βασίλι (Τυρταίος), ο οποίος στον τελικό νίκησε 8-2 τον Νίκο Κωνσταντόπουλο. Τρίτος ήταν ο Άρτι Τσουκαλι που επικράτησε στον «μικρό» τελικό 4-2 του Ευάγγελου Μαρτίνου.

Οι τρεις πρώτοι/ες ανά κατηγορία στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα μπότσια ΟΠΑΠ:

BC1: 1. Δημήτρης Κυριακίδης (Τυρταίος), 2. Χρήστος Κυπριώτης (Τυρταίος), 3. Διονυσία Τσακίρη (Τυρταίος)

BC2: 1. Αλέξανδρος Παπαδάκης (Άγιος Χριστόφορος), 2. Μανώλης Κοκονος (Άγιος Χριστόφορος), 3. Νικόλαος Γονιός (Ειδική Ολυμπιάδα)

BC3: 1. Γρηγόρης Πολυχρονίδης και s.a. Κατερίνα Πατρώνη (Αετοί Αθήνας), 2. Αναστασία Πυργιώτη και s.a. Ευτυχία Κυλιακούδη (Αετοί Αθήνας), 3. Άννα Ντέντα και s.a. Χριστίνα Ντέντα (Άγιος Χριστόφορος)

BC4: 1. Νίκο Βασίλι (Τυρταίος), 2. Νίκο Κωνσταντόπουλος (Μεγαλόνησος), 3. Άρτι Τσουκαλι (Τυρταίος)

ΠΗΓΗ: eaom-amea.gr, newsitamea.gr

Προηγούμενο άρθρο

Σήμερα η μοναδική ολική έκλειψη ηλίου της χρονιάς

Επόμενο άρθρο

Συνεχίζεται σήμερα το θρίλερ στη Σύνοδο Κορυφής -Ψάχνουν να βρουν τον διάδοχο του Γιούνκερ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

avatar