Προκήρυξη ΑμεΑ 2024: Επισπεύδεται από το ΑΣΕΠ η έκδοση των 2.000 μονίμων

Συντάκτης: Χωρίς σχόλια Μοιραστείτε το:

Ποιοι και πώς συμμετέχουν

Εντολή για επίσπευση της διαδικασίας έκδοσης της προκήρυξης των 2.000 μονίμων Ατόμων με Αναπηρία (ΑμεΑ) πήρε το ΑΣΕΠ.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες το ΑΣΕΠ επισπεύδει τη διαδικασία έκδοσης -χωρίς να υπάρχει αυτή την ώρα ακριβής προθεσμία- μετά την πίεση που ασκούν τα συναρμόδια υπουργεία.

Η συγκεκριμένη προκήρυξη, θα περιλαμβάνει τουλάχιστον 2.000 θέσεις μονίμων υπαλλήλων.

Προκήρυξη ΑμεΑ 2024: Ποιοι και πώς συμμετέχουν

Στη νέα προκήρυξη του ΑΣΕΠ συμμετέχουν υποψήφιοι που έχουν την ιδιότητα της άμεσης ΑμεΑ. Θα διατεθούν θέσεις ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ και πιθανότατα ΥΕ.

Το νέο προσωπικό θα διοριστεί σε ολόκληρο το Δημόσιο, κυρίως σε δήμους, υπουργεία και οργανισμούς. Ζητούνται υπάλληλοι όλων σχεδόν των ειδικοτήτων.

Οι φορείς έχουν ήδη αποστείλει τις θέσεις τους για την προκήρυξη ΑμεΑ 2024. Όλα τα υπουργεία και όλοι οι φορείς αποστέλλουν συνέχεια στο υπουργείο Εσωτερικών και στο ΑΣΕΠ τις θέσεις.

Το workenter.gr θα ενημερώσει έγκαιρα με εκτενή ρεπορτάζ όταν η προκήρυξη θα είναι έτοιμη για αποστολή στο Εθνικό Τυπογραφείο.

Προκήρυξη ΑμεΑ 2024: Απαιτείται Μητρώο ΑΣΕΠ, φτιάξτε το από τώρα

Η νέα προκήρυξη μονίμων του ΑΣΕΠ για ΑμεΑ απαιτεί Μητρώο. Το Μητρώο είναι απαραίτητο για όλες τις προκηρύξεις μονίμων. Δημιουργείται μια φορά, στον ιστότοπο του ΑΣΕΠ, και ισχύει για πάντα.

Όσοι τυχόν διαθέτουν Μητρώο θα πρέπει οπωσδήποτε να το ελέγξουν και να το επικαιροποιήσουν.

Το τμήμα αιτήσεων του workenter.gr αναλαμβάνει την δημιουργία Μητρώου από την αρχή στον ιστότοπο του ΑΣΕΠ ή τον έλεγχο και την επικαιροποίησή του.

Κάντε από τώρα το Μητρώο σας για τη νέα μεγάλη προκήρυξη μονίμων. Στείλτε τώρα email στο ypiresies@workenter.gr γράφοντας στο θέμα: “ΜΗΤΡΩΟ ΓΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑμεΑ” και στο κείμενο του μηνύματος το ονοματεπώνυμό σας και το τηλέφωνό σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας και σε κινητό τηλέφωνο

Το τμήμα αιτήσεων του workenter.gr επιχειρώντας να καλύψει τις ανάγκες (όσο το δυνατόν) περισσότερων υποψηφίων καθιερώνει (και) κινητό τηλέφωνο επικοινωνίας.

  • Η νέα τηλεφωνική γραμμή (κινητό) είναι: 690 8532 556. Τονίζεται ότι το κινητό τηλέφωνο του τμήματος αιτήσεων λειτουργεί,  αυστηρά, Δευτέρα έως Παρασκευή τις ώρες 5 το απόγευμα έως 8 το βράδυ και τα Σάββατα 11 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα.

ΠΗΓΗ: workenter.gr

Προηγούμενο άρθρο

Περιφέρεια Θεσσαλίας: Ολοκληρωμένη παρέμβαση και παρατηρητήριο για τα ΑμεΑ

Επόμενο άρθρο

6 σημάδια που φανερώνουν κατάθλιψη σε έναν άντρα

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

avatar