Πρόγραμμα κατάρτισης ΑμΕΑ – Οι οριστικοί πίνακες

Συντάκτης: Χωρίς σχόλια Μοιραστείτε το:

Αναρτήθηκαν νωρίτερα στην ιστοσελίδα της ΕΣΑμεΑ οι οριστικοί Πίνακες επιτυχόντων, επιλαχόντων και απορριφθέντων, σύμφωνα με την Νο 41/26.07.2023 Απόφαση της Εκτελεστικής Γραμματείας της ΕΣΑμεΑ, στο πλαίσιο της με Αρ.Πρωτ.:937/16.06.2023 Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την επιλογή ωφελούμενων για τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης με αντικείμενο «Υπάλληλος Διαχείρισης Συστήματος Ηλεκτρονικού Εμπορίου» στο πλαίσιο του Υποέργου 4 «Συμβουλευτική, επαγγελματική κατάρτιση, πιστοποίηση και προώθηση στην απασχόληση” του Έργου “Ολοκληρωμένη Υπηρεσία Καταπολέμησης των Διακρίσεων και Προώθησης της Κοινωνικής Ένταξης των Ατόμων με Αναπηρία των Ατόμων με Χρόνιες Παθήσεις και των Οικογενειών τους.

Αφορά αυτούς που διαβιούν στην Περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας” με Κωδ. ΟΠΣ 5011444 στο επιχειρησιακό Πρόγραμμα “ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 2014-2020».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η ΕΣΑμεΑ θα προβεί άμεσα στην ενημέρωση των ωφελούμενων μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail).

Οι τελικοί πίνακες επιτυχόντων, επιλαχόντων και απορριφθέντων, ΕΔΩ

Πηγή: powergame.gr

Προηγούμενο άρθρο

Κορωνοϊός: Ελπίδες για θεραπεία από ένα φάρμακο που μετρά εκατό χρόνια λήψης

Επόμενο άρθρο

Summertime Sadness: Κατάθλιψη υπό τον ήλιο

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

avatar