Περιφέρεια Θεσσαλίας: Ολοκληρωμένη παρέμβαση και παρατηρητήριο για τα ΑμεΑ

Συντάκτης: Χωρίς σχόλια Μοιραστείτε το:

Η υλοποίηση των δράσεων που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα «Θεσσαλία 2021 – 2027» βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Δ. Κουρέτας με τους θεσμικούς εκπροσώπους του αναπηρικού κινήματος.

Ο κ. Κουρέτας δέχθηκε το περασμένο Σάββατο τον πρόεδρο της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία κ. Ι. Βαρδακαστάνη καθώς και τον πρόεδρο της Περιφερειακής Ομοσπονδίας ΑμεΑ Θεσσαλίας Στ. Πάικο και τον πρόεδρο του Πανθεσσαλικού Συλλόγου ΑμεΑ Αθ. Πατσιούρα.

Με βάση τον σχεδιασμό του προγράμματος η Περιφέρεια Θεσσαλίας θα υλοποιήσει τις δράσεις Ολοκληρωμένης Παρέμβασης Κοινωνικής Ένταξης Ατόμων με Αναπηρία και Χρόνιες Παθήσεις και των οικογενειών τους, καθώς και το Παρατηρητήριο των θεμάτων της Αναπηρίας. Οι δράσεις είναι ήδη εντεταγμένες στο πρόγραμμα και οι δύο πλευρές συζήτησαν τις λεπτομέρειες της υλοποίησης τους.

Ο κ. Κουρέτας μάλιστα δεσμεύτηκε για την εντατική συνεργασία των θεσμικών οργάνων των ΑμεΑ με την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Προγράμματος «Θεσσαλία» ώστε η υλοποίηση των δράσεων να ολοκληρωθεί με όρους ποιότητας και ταχύτητας προς όφελος των ΑμεΑ και των οικογενειών τους.

Πηγή: e-thessalia.gr

Προηγούμενο άρθρο

Χοληστερόλη: 11 διαφορετικές συμβουλές για να την μειώσετε γρήγορα

Επόμενο άρθρο

Προκήρυξη ΑμεΑ 2024: Επισπεύδεται από το ΑΣΕΠ η έκδοση των 2.000 μονίμων

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

avatar