Θεσσαλονίκη: Οδηγός «έκλεισε» ράμπα ΑμεΑ – Του πήραν πινακίδες και δίπλωμα

Συντάκτης: Χωρίς σχόλια Μοιραστείτε το:

Βαρύ το τίμημα για τον οδηγό που πάρκαρε σε πεζοδρόμιο και μάλιστα κόβοντας την πρόσβαση σε ράμπα για ΑμεΑ – Είχε βάλει τα alarm και εγκατέλειψε το αυτοκίνητό του για τουλάχιστον 15 λεπτά

Πάνω σε πεζοδρόμιο, έξω από τον Ιερό Ναό και αποκλείοντας την πρόσβαση σε ράμπα για ΑμεΑ , περιορίζοντας την πρόσβαση και σε δεύτερη θέση, στάθμευσε ένας ασυνείδητος οδηγός στη Θεσσαλονίκη, επί της οδού Αγίας Σοφίας.

Ο οδηγός είχε φροντίσει να θέσει σε λειτουργία τα alarm του αυτοκινήτου πριν το εγκαταλείψει για τουλάχιστον 15 λεπτά. Πέραν της έλλειψης πρόσβασης στην ράμπα ΑμεΑ, ο οδηγός εμπόδιζε και την είσοδο – έξοδο των οχημάτων στον Ιερό Ναό, με αποτέλεσμα να «εγκλωβιστεί» οδηγός που ήθελε να εξέλθει.

Στο σημείο κλήθηκε η αστυνομία. Η Τροχαία προχώρησε σε αφαίρεση πινακίδων του οχήματος και του διπλώματος οδήγησης του οδηγού για 60 ημέρες. Επίσης του επιβλήθηκε πρόστιμο 40 ευρώ. Στο σημείο βρέθηκε και γερανός για να απομακρύνει το όχημα, ωστόσο ο οδηγός επέστρεψε.

thess_parking1

Αντίστοιχο περιστατικό είχε συμβεί και στον πεζόδρομο της Ικτίνου,με πολλούς περαστικούς να του γεμίζουν το παρμπρίζ με αυτοκόλλητα που έγραψαν «είμαι γάιδαρος».

Πηγή: GRTimes.gr

Προηγούμενο άρθρο

Ανάρπαστα τα εμβόλια από τους 30άρηδες – Ξεπερνούν τα 2 εκατ. οι εμβολιασμένοι

Επόμενο άρθρο

Έκκληση από τον Πρόεδρο των Ποπολάρων να εμβολιαστούν τα ΑμεΑ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

avatar