Βαρδακαστάνης για μέρισμα: Περιοριστικό το ηλικιακό όριο για τα ΑμεΑ

Συντάκτης: Χωρίς σχόλια Μοιραστείτε το:

Τη διαφωνία του για τον ηλικιακό περιορισμό στους δικαιούχους ΑμεΑ για το κοινωνικό μέρισμα εξέφρασε ο πρόεδρος της ΕΣΑμεΑ Ιωάννης Βαρδακαστάνης.

Σαφώς αντίθετη ως προς τον ηλικιακό περιορισμό των δικαιούχων ΑμεΑ για το κοινωνικό μέρισμα είναι η Εθνική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία.

Οπως τόνισε ο πρόεδρός της Ιωάννης Βαρδακαστάνης, η πολιτική, ως προς αυτό, δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να είναι περιοριστική και να αφορούν άτομα μέχρι 24 ετών.

«Το μέτρο γενικά είναι προς τη σωστή κατεύθυνση αλλά δεν θα έπρεπε να υπάρχει το όριο ηλικίας. Είχαμε, άλλωστε, στείλει επιστολή στον Υπουργό από την προηγούμενη εβδομάδα και τον είχαμε ενημερώσει για τις απόψεις μας» συμπλήρωσε σχετικά.

πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία και υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΚΙΝΑΛ, Γιάννης Βαρδακαστάνης.
Ο πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία και υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΚΙΝΑΛ, Γιάννης Βαρδακαστάνης.

«Σωστά αφορά τα άτομα με αναπηρία μεγαλύτερη του 67% αλλά το ηλικιακό όριο περιορίζει πολύ. Εννοείται ότι θα βγάλουμε εκ νέου ανακοίνωση για να εκφράσουμε την άποψή μας. Δεν πτοούμαστε, έχουμε να δώσουμε λογαριασμό μονάχα στον κόσμο μας που μας εμπιστεύεται» κατέληξε.

Προσώρας, δεν υπάρχει πάντως σκέψη για κινητοποιήσεις ή για άλλη πιο δυναμική μορφή αντίδρασης. Περισσότερα αναμένονται μετά την επιστροφή του κ. Βαρδακαστάνη από το εξωτερικό.

Προηγούμενο άρθρο

Εθελοντές αγκαλιάς για απροστάτευτα βρέφη: η πιο τρυφερή δουλειά

Επόμενο άρθρο

Εσείς γνωρίζετε ποια είναι τα οφέλη και η διαφορά ανάμεσα στο λεμόνι και το λάιμ;

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

avatar