Σητεία: Άθλος κολύμβησης από τον παραολυμπιονίκη Χαράλαμπο Ταϊγανίδη

Συντάκτης: Χωρίς σχόλια Μοιραστείτε το:

Στο λιμάνι της Σητείας έφτασε χθες το μεσημέρι διανύοντας 250 χιλιόμετρα με αφετηρία τα Χανιά ο παραολυμπιονίκης Χαράλαμπος Ταϊγανίδης.

Για ένα προσωπικό στοίχημα που έπρεπε να κερδίσει μεταφέροντας το μήνυμα της θέλησης και της πίστης στη δύναμη του εαυτού μας ρίχνοντας τα τείχη που ορθώνονται καθημερινά, έκανε λόγο ο μεγάλος αθλητής της κολύμβησης μιλώντας στους πολίτες της Σητείας που κατέκλυσαν το λιμάνι.

Σητεία: Άθλος κολύμβησης από τον παραολυμπιονίκη Χαράλαμπο Ταϊγανίδη

“Αγαπητοί μου φίλοι, θέλω μέσα από την καρδιά μου να σας ευχαριστήσω και να μοιραστώ μαζί σας τα συναισθήματα μου, καθώς κολυμπούσα τα 250 χλμ από τα Χανιά προς Σητεία.

Φτάνοντας στο τέλος αυτού του εγχειρήματος θέλω να σας πω: Τα τείχη που υψώνετε γύρω σας για να προστατευτείτε και να μην πληγωθείτε είναι κι αυτά που σας φυλακίζουν πολλές φορές. Στη ζωή μας πρέπει να κάνουμε υπομονή. Η ζωή είναι μαραθώνιος και να βγει ο αγώνας χρειάζεται να εξοπλιστούμε με υπομονή και να καλλιεργήσουμε την αντοχή μας. Είμαστε πολύ πιο δυνατοί και ανθεκτικοί απ’ ότι νομίζουμε. Σε συνθήκες της ζωής μας όπου θα χρειαστούμε δύναμη, εκείνη θα μας φανερωθεί. Μπορούμε να διαχειριστούμε και να αντέξουμε ό,τι μας συμβαίνει στη ζωή, όσο και να μην το πιστεύουμε.

Επενδύστε την ενέργειά σας στο να πιστεύετε στις ικανότητές σας κι όχι στο να τις αμφισβητείτε συνεχώς. Μην κοιτάτε ποτέ πίσω. Κοιτάτε μόνο μπροστά, εκεί που θέλετε να πάτε. Πίσω να κοιτάτε μόνο όταν θέλετε να υπενθυμίσετε στον εαυτό σας την απόσταση που έχετε διανύσει προς την εκπλήρωση των στόχων σας και την εξέλιξή σας. Αν θέλετε να είστε δυνατοί , θα πρέπει πρώτα να αντιμετωπίσετε δυσκολίες στη ζωή σας. Αυτές θα σας κάνουν δυνατό ή θα σας θυμίσουν πως ήδη ήσασταν δυνατοί, απλώς δεν το είχατε συνειδητοποιήσει γιατί δεν είχατε χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε αυτή τη δύναμη» δήλωσε μεταξύ άλλων ζητώντας από τον κόσμο ανεξάρτητου κατάστασης να τολμήσει διεκδικώντας τα όνειρα του!”

https://www.instagram.com/reel/CzbDRykIytI/?utm_source=ig_web_copy_link

Πηγή: ertnews.gr

Προηγούμενο άρθρο

Έρευνα: Η κατάθλιψη και το άγχος συνδέονται με κακή καρδιαγγειακή υγεία

Επόμενο άρθρο

Η άσκηση που βοηθά στην αντιστροφή της ήπιας άνοιας

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

avatar