Δήμος Τριφυλίας: Τοποθετήθηκαν σε 3 παραλίες ράμπες πρόσβασης ΑμεΑ στη θάλασσα

Συντάκτης: Χωρίς σχόλια Μοιραστείτε το:

Τοποθετήθηκαν σε τρεις (3) παραλίες του Δήμου Τριφυλίας (Χρυσή Ακτή ή Μάτι, Λαγκούβαρδο και Αη Λαγούδη) τα ειδικά μέσα πρόσβασης στη θάλασσα, που λειτουργούν σαν βοηθητικοί εξοπλισμοί, για να δώσουν σε άτομα με κινητική αναπηρία ή περιορισμένη κινητικότητα τη δυνατότητα να απολαύσουν μια απλή δραστηριότητα, όπως το κολύμπι.

Σε ανάρτηση στη σελίδα του Δημάρχου Τριφυλίας στο Facebook σημειώνονται τα εξής: «Τοποθέτηση μηχανισμών (ράμπες ΑμεΑ) σε παραλίες του Δήμου Τριφυλίας»Δε μπορούσαμε να μείνουμε απαθείς στο χρόνιο αίτημα, των συμπολιτών μας, αλλά και επισκεπτών του Δήμου μας (ΑμεΑ), για αυτόνομη, ασφαλή και αξιοπρεπή πρόσβαση, στις παραλίες του Δήμου Τριφυλίας.
Και…επιτέλους, το αυτονόητο, γίνεται πραγματικότητα, με την τοποθέτηση ειδικών ραμπών, τις οποίες πραγματοποιήσαμε.Έτσι, λοιπόν, η ευκολότερη πρόσβαση των συμπολιτών μας, αλλά και επισκεπτών του Δήμου μας (ΑμεΑ), στην παραλία «Χρυσή Ακτή ή Μάτι», στην παραλία «Λαγκουβάρδου», στην παραλία «Αη Λαγούδη» (μάλιστα, με ειδική μέριμνα και για άτομα, που αντιμετωπίζουν προβλήματα όρασης) και στην παραλία «Καλού Νερού», είναι πλέον γεγονός.
Μέσω αυτών, θα είναι σε θέση να απολαμβάνουν τη θάλασσα και το κολύμπι, κάτι που εκτός από δικαίωμα είναι και απόλυτη ανάγκη τους, καθότι δύναται να συμβάλλει και βελτιώσει, σε μεγάλο βαθμό, τη φυσική τους κατάσταση. Αντιμετωπίζουμε ισότιμα, ως οφείλουμε, τους συμπολίτες μας και επισκέπτες του Δήμου μας (ΑμεΑ) και με κάθε τρόπο τους εξασφαλίζουμε τον τρόπο να κινούνται με άνεση, ανεξαρτησία, αυτονομία, αλλά κυρίως ασφάλεια, σε όλους τους χώρους και δη τις παραλίες μας.
Και συνεχίζουμε…
Ο δήμαρχος Τριφυλίας ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ι. ΛΕΒΕΝΤΑΚΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ι. ΛΕΒΕΝΤΑΚΗΣ

Πηγή: gargalianoionline.gr

Προηγούμενο άρθρο

AstraZeneca για τους άνω των 60

Επόμενο άρθρο

Υποχρεωτικοί εμβολιασμοί: Το σενάριο για δυο φάσεις και τα μέτωπα που κλείνει το Μαξίμου

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

avatar