Έργα προσβασιμότητας ΑμεΑ σε 27 σχολικές μονάδες του Δήμου Μαλεβιζίου

Συντάκτης: Χωρίς σχόλια Μοιραστείτε το:
Ο Δήμος Μαλεβιζίου έλαβε χρηματοδότηση για να διαμορφώσει τις κατάλληλες συνθήκες προσβασιμότητας σε 27 σχολεία, για μαθητές ΑμεΑ.

Ξεκινούν οι παρεμβάσεις ύψους 165.000 € σε 27 σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Μαλεβιζίου για την ασφαλή και εύκολη πρόσβαση μαθητών και μαθητριών με αναπηρία.

«Τα δικαιώματά τους, οι υποχρεώσεις μας. Δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στις υποδομές για τα άτομα με αναπηρία. Με 165.000 € από το Φιλόδημο ξεκινάμε ένα συνολικό πρόγραμμα προσβασιμότητας στα σχολεία του Δήμου μας.

Κατάλληλες ράμπες για την ανεμπόδιστη πρόσβαση όλων των μαθητών, αλλά και διαμόρφωση λειτουργικών WC για την εξυπηρέτησή τους. Για να αισθάνονται όλα τα παιδιά ελεύθερα στα σχολεία τους» δήλωσε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας.

Η σχετική σύμβαση με τον ανάδοχο του έργου υπογράφηκε παρουσία του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών Γιώργου Πετούση, της Αντιδημάρχου Παιδείας Χρύσας Λυρώνη, του Αντιδημάρχου Συντονισμού Τοπικών Κοινοτήτων Χαράλαμπου Κουτσογιάννη, του Προέδρου της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Μενέλαου Σκουλούδη, της Διευθύντριας της Τεχνικής Υπηρεσίας Ειρήνης Παπαδάκη και της μηχανικού Έρρικας Ζαχαριαδάκη.

Η χρηματοδότηση του έργου γίνεται με πόρους του προγράμματος ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ.

Πηγή: in.gr

Προηγούμενο άρθρο

Παγκρεατικός καρκίνος: Οι αιτίες της πιο «σκληρής» μορφής καρκίνου και οι διαθέσιμες θεραπείες

Επόμενο άρθρο

Ποια συστατικά μας διατηρούν νέους και υγιείς;

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

avatar