Η εξομολόγηση του Νίκου Κουρή: «Έχω ένα πρόβλημα υγείας, θα το πω τώρα για πρώτη φορά…»

Συντάκτης: Χωρίς σχόλια Μοιραστείτε το:

Ο Νίκος Κουρής αποκάλυψε για πρώτη φορά το πρόβλημα υγείας του στο The 2night show!

Ο Νίκος Κουρής εξομολογήθηκε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Για πρώτη φορά θα το πω δημόσια αυτό και το διάλεξα να το κάνω, όχι επειδή είναι κάτι σημαντικό, αλλά επειδή έχει σημασία να το πω. Εγώ έχω ένα πρόβλημα υγείας, είμαι διαβητικός και δεν το έχω πει δημόσια ποτέ. Δεν ήθελα να το πω για κάποιο λόγο δικό μου, προσωπικό.»

Και τόνισε: « Νομίζω ότι τώρα είναι η ώρα να το κάνω γιατί πια καταλαβαίνω από περιστατικά της ζωής μου ότι έχει νόημα κάποιος άνθρωπος που πετυχαίνει κάτι…».

O Νίκος Κουρής υπογράμμισε: «Ήταν τότε με το Chernobyl. Όταν εγώ το έπαθα αυτό στα 13 μου, το 1987, ήταν σαν να είσαι τελειωμένος. Τα μυαλά των ανθρώπων ήταν τόσο πίσω που νόμιζες ότι αν είσαι διαβητικός, πρέπει να μπεις στο σπίτι ως άτομο με ειδικές ανάγκες και να μην κάνεις τίποτα στη ζωή σου. Υπήρχε αυτή η μεγάλη παρεξήγηση ότι ο διαβητικός είναι αυτός που πεθαίνει. ή που έχει ζάχαρο και δεν μπορεί να φάει τίποτα.»!

Ο ηθοποιός πρόσθεσε: «Αυτό που έχω εγώ είναι ένα μεταβολικό σύνδρομο. Ένα αυτοάνοσο νόσημα. Κάνω ενέσεις ινσουλίνης σε καθημερινή βάση. Η ζωή μου είναι μια μαθηματική εξίσωση.

Όσοι έχουμε διαβήτη θα το πολεμήσουμε. Όσοι είναι δίπλα μας πρέπει να είναι διακριτικά παρόντες. Δεν πρέπει να αισθάνεσαι καημένος. Το καλύτερο πράγμα που μου έτυχε είναι αυτό. Είναι η πιο μεγάλη μου δύναμη το ότι είμαι διαβητικός»!

Πηγή: newsbomb.gr/

Προηγούμενο άρθρο

Βρέθηκε νέο στέλεχος του HIV μετά από 20 χρόνια

Επόμενο άρθρο

Μιχαηλίδου: Δουλειά από το σπίτι για πολύτεκνες μητέρες και ΑμεΑ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

avatar