Η ειδική ράμπα ΑμεΑ στην Κέφαλο, χάρισε χαμόγελα στον συμπολίτη μας Γιάννη Πολίτη

Συντάκτης: Χωρίς σχόλια Μοιραστείτε το:

Oι παραλίες με ειδικές ράμπες, είναι ένα δώρο ζωής για τους ανάπηρους και τα άτομα με κινητικά προβλήματα!

Δώρο ζωής για τους ανάπηρους και τα άτομα με κινητικά προβλήματα , οι τρεις ειδικές ράμπες που έχουν εγκατασταθεί στο νησί μας, με στόχο να δώσουν την ευκαιρία σε όλους όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα, να απολαύσουν με αυτονομία και αξιοπρέπεια το κολύμπι και το θαλασσινό νερό.

O δήμος έχει εγκαταστήσει συνολικά τρεις ράμπες. Μία στην Κω στην ακτή Ζουρούδη, μία στην Καρδάμαινα δίπλα στο θεατράκι και μία στο Καμάρι της Κεφάλου, ενώ του χρόνου αναμένεται να τοποθετηθούν τα αποδυτήρια και τα wc στα συγκεκριμένα σημεία. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αναμένεται η έγκριση στο πρόγραμμα Τρίτσης για δύο επιπλέον ράμπες για να μπουν μια στο Μαρμάρι και μια στο Μαστιχάρι. Η Δημοτική Αρχή με στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών , θέτει στόχο την προσβασιμότητα στις παραλίες του νησιού μας, για όλους τους πολίτες ανεξαιρέτως!

Ο φακός του kostv συνάντησε τον συμπατριώτη μας ΑμεΑ, Γιάννη Πολίτη, ο οποίος διαμένει στην Κέφαλο και απολαμβάνει πλέον με ευκολία, τη θάλασσα της Κεφάλου, χάρη στη συγκεκριμένη ράμπα.

πηγή: kostv.gr

Προηγούμενο άρθρο

Καταδύσεις για άτομα με κινητική και οπτική βλάβη

Επόμενο άρθρο

8 σημάδια ανεπάρκειας βιταμίνης Α

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

avatar