Η καθημερινότητας μιας μαμάς που μεγαλώνει ένα παραπληγικό παιδί.

Συντάκτης: Χωρίς σχόλια Μοιραστείτε το:

Νομίζετε πως η ζωή σας ως μαμά είναι δύσκολη, λόγω των αμέτρητων καθημερινών υποχρεώσεων που σας προκαλούν απίστευτη κούραση; Γνωρίστε παρακάτω τη μαμά του Ζακ, ο οποίος από τα 15 χρόνια του είναι παραπληγικός.

Προκειμένου να δείξει πώς είναι η ζωή του παραπληγικού και την απίστευτη βοήθεια που του προσφέρει η μητέρα του όλο το 24ωρο, ο Ζακ κατέγραψε την καθημερινότητά του σε ένα σύντομο βίντεο.

Ο Ζακ έμεινε παράλυτος πριν από 8 χρόνια, όταν έπειτα από μια βουτιά σε ένα κύμα «καρφώθηκε» με το κεφάλι στην άμμο και διέλυσε τη σπονδυλική του στήλη.

24 ετών σήμερα, χρειάζεται 24ωρη φροντίδα. Αυτό, όμως, δεν τον κάνει να το βάζει κάτω. Με τη βοήθεια της οικογένειάς του ζει μια χαρούμενη και δραστήρια ζωή.

Βασικός σύμμαχός του σε αυτό η μαμά του, η οποία του αφιερώνει τουλάχιστον 2 ώρες κάθε πρωί, προκειμένου να τον βοηθά να ετοιμαστεί. Το κάνει, όμως, χωρίς να βαρυγκομά και οι δυο τους φαίνεται να αντιμετωπίζουν με χαμόγελο την χρονοβόρα και κοπιαστική διαδικασία. Κάνει, βέβαια και εκείνος ό,τι μπορεί, όμως η μαμά του κάνει σχεδόν τα πάντα. Και τα κάνει… εκπληκτικά, αποδεικνύοντας, ότι υπάρχουν αμέτρητοι τρόποι για να δείξεις την αγάπη σου. Ο Ζακ γύρισε και δημοσίευσε αυτό το βίντεο, προκειμένου οι άνθρωποι να μάθουν να εκτιμούν τη ζωή τους, όποιες κι αν είναι οι συνθήκες αυτής.
Το να ζεις, είναι η μεγαλύτερη νίκη!

Δείτε περισσότερα για την καθημερινή ζωή του Zack Collie εδώ.

Προηγούμενο άρθρο

Η κλιματική αλλαγή βλάπτει σοβαρά την υγεία (Βίντεο)

Επόμενο άρθρο

Πατήρ Αντώνιος: «Για μένα ευτυχία είναι να είμαι χρήσιμος στον διπλανό μου»

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

avatar