Κολυμβητήριο «Αντώνης Πεπανός»: Ειδικό αναβατόριο για ΑμεΑ

Συντάκτης: Χωρίς σχόλια Μοιραστείτε το:

Τοποθετήθηκε ειδικό αναβατόριο για ΑμεΑ, στο  κολυμβητήριο της  Πάτρας, «Αντώνης Πεπανός». Η ενημέρωση από τη διοίκηση του ΝΟ Πατρών μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

«Συγχαρητήρια στην Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚ Πάτρας για την προμήθεια ειδικού αναβατορίου για ΑμεΑ στις κολυμβητικές δεξαμενές του «Α. Πεπανός».

Ένα ακόμα βήμα για να είναι ο αθλητισμός προσβάσιμος σε όλους χωρίς κοινωνικούς αποκλεισμούς.

Μια υγιής κοινωνία οφείλει να παρέχει τις κατάλληλες υποδομές ώστε να αθλούνται όλα τα μέλη της. Εμείς οφείλουμε να αγωνιστούμε ώστε να υπάρχουν ίσα δικαιώματα και ίσες ευκαιρίες για όλους».

Με αφορμή τη λειτουργία του αναβατορίου ο πρόεδρος της Επιτροπής Διοίκησης του ΠΕΑΚ Πάτρας Νίκος Παπαδημάτος δήλωσε:

«Μέχρι σήμερα δεν είχε υλοποιηθεί καθαρά για λόγους οικονομικούς. Με τον νέο προϋπολογισμό για τον οποίο πλέον εμείς έχουμε την ευθύνη της διαχείρισης και του προγραμματισμού, η προμήθεια του αναβατορίου ήταν η πρώτη μας κίνηση για το 2021.

Ήταν μία πρωτοβουλία η οποία αποτελούσε υποχρέωσή μας και στην προκειμένη περίπτωση η πρόσβαση των ΑμεΑ στην πισίνα είχε για εμάς προτεραιότητα, αφού δίνεται η δυνατότητα πολύ πιο εύκολα από πριν να κάνουν χρήση της πισίνας όλα τα παιδιά των συνδημοτών μας. Αυτό σε κάνει σαν άνθρωπο χαρούμενο».

https://www.facebook.com/PatrasNauticalClub/posts/1475964779281354

Πηγή: fosonline.gr

Προηγούμενο άρθρο

ΑμεΑ: Άτομα Με Αξιοπρέπεια

Επόμενο άρθρο

Τι είναι το ανοσοποιητικό και πώς θα το βοηθήσουμε εν μέσω Covid-19

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

avatar