Με νέα mini van οι μετακινήσεις των αθλητών ΑμεΑ

Συντάκτης: Χωρίς σχόλια Μοιραστείτε το:
Με χρηματοδότηση από την περιφέρεια Αττικής η προμήθεια των νέων mini van για τις μετακινήσεις των αθλητών ΑμεΑ.

Σε προσφορά στο σημαντικό έργο που επιτελεί η Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή προχωρά η Περιφέρεια Αττικής με την χρηματοδότηση μέσω του ΕΣΠΑ 2014-2020, της προμήθειας 9 ειδικά διαμορφωμένων οχημάτων τύπου Mini Van, προϋπολογισμού 680.000 ευρώ για τις ανάγκες μετακίνησης των αθλητών και μελών των Ομοσπονδιών Ατόμων με Αναπηρία.

Πιο συγκεκριμένα, τα οχήματα θα διατεθούν για την εξυπηρέτηση των αναγκών των αθλητών ομαδικών αθλημάτων ΑμεΑ και συγκεκριμένα έξι θα παραχωρηθούν στην Ομοσπονδία Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Αμαξίδιο (ΟΣΕΚΑ) και τρία στην Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες.

Τα ειδικά οχήματα αναμένεται να διευκολύνουν καθοριστικά τις μετακινήσεις των αθλητών ΑμΕΑ, εξασφαλίζοντας τις προϋποθέσεις ασφαλούς μεταφοράς  τους στους χώρους άθλησης, ιδιαίτερα μετά και την ολοκλήρωση του έργου του Παραολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Ραφήνας.

«Το μήνυμα που πρέπει να στείλουμε είναι ότι είμαστε μια κοινωνία που αντιμετωπίζει ισότιμα όλους τους συνανθρώπους μας χωρίς αποκλεισμούς, εξασφαλίζοντας την ενεργό συμμετοχή όλων των συμπολιτών μας στον κόσμο του αθλητισμού και του πολιτισμού», τόνισε ο Γ. Πατούλης,

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής Γ. Καπελλάκης είπε: «Με την διάθεση των οχημάτων επιλύουμε ακόμη ένα σημαντικό πρόβλημα και είμαστε έτοιμοι για την ασφαλή μεταφορά των αθλητών όπου και όποτε χρειαστεί, ενώ ικανοποιείται έγκαιρα μια σημαντική ανάγκη που θα προκύψει με την ολοκλήρωση του Παραολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου»,

Πηγή: in.gr

Προηγούμενο άρθρο

Ζαχαράκη: Ενίσχυση της ανεξάρτητης διαβίωσης των ΑμεΑ

Επόμενο άρθρο

Κορωνοϊός: Ελπίδες για θεραπεία από ένα φάρμακο που μετρά εκατό χρόνια λήψης

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

avatar