Πανελλήνιο πρωτάθλημα ποδηλασίας ΑμεΑ: Δεύτερος ο Μιχάλης Καλλερές

Συντάκτης: Χωρίς σχόλια Μοιραστείτε το:

Απόλυτα πετυχημένη η εμφάνιση του Μιχάλη Καλλερέ στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ποδηλασίας ΑμεΑ στο οποίο συμμετείχε για πρώτη φορά.
Ο νεαρός αθλητής του Ποδηλατικού Ομίλου Κω, κατετάγη 2ος και στα δύο αγωνίσματα που συμμετείχε (χρονόμετρο και αντοχή), με τον Όμιλο να εκδίδει την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Με τα καλύτερα αποτελέσματα τελείωσε το Πανελλήνια Πρωτάθλημα ΑμεΑ, που διοργανώθηκε στο στρατιωτικό αεροδρόμιο Τυμπακίου στο Ηράκλειο Κρήτης από την Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία ατόμων με αναπηρίες, την ομάδα του ΤΑΛΩΣ Κρήτης και την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης. Μία πολύ καλή διοργάνωση, με κριτήριο την ασφαλή και άνετη διεξαγωγή των αγώνων.

Ο αθλητής μας Μιχάλης Καλλερές αγωνιζόμενος για πρώτη φορά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΑμεΑ τερμάτισε 2ος νικητής και στα δύο αγωνίσματα του χρονομέτρου που έλαβε χώρα το Σάββατο 15/5 και στο αγώνισμα της αντοχής στις 16/5. Μία συνολική πολύ καλή αγωνιστική εικόνα του αθλητή που μας δίνει την δύναμη για το πολύ απαιτητικό πρόγραμμα των επίσημων αγώνων της Ε.Ο.Π όπου θα αγωνιστεί ισότιμα ο αθλητής μας με τους υπόλοιπους αθλητές.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την ομοσπονδία ΑμεΑ και την Περιφέρεια Κρήτης για την ομαλή διεξαγωγή και την άψογη φιλοξενία. Την ομάδα μας , τον Ιωνά – τμήμα θεραπευτικής αγωγής και τα στελέχη του για την ζεστασιά και την υποστήριξη που μας παρείχαν. Μαζί με την ομάδα του Ιωνά και τον κ. Γκούντα Γεώργιο μπορούμε να δημιουργήσουμε στο μέλλον συνθήκες ανάπτυξης περισσοτέρων αθλητών ΑμεΑ μέσω της ποδηλασίας στο νησί και σε αγωνίσματα που μπορούμε να βοηθήσουμε.

Την προπονητική μας ομάδα, που δουλεύουμε εντατικά και συστηματικά στην προπόνηση και τον πρωταθλητισμό των αθλητών μας. Τον Πολίτη Νεκτάριο (προπονητής – ΓΓΑ), τον Κλήμεντο Ανδρέα (βοηθός προπονητή), τον Δούβα Γεώργιο (βοηθός προπονητή) και τον Μπίλη Στράτο (γυμναστής – ΤΕΦΑΑ) που κάνει εξαιρετική δουλειά στην ενδυνάμωση των αθλητών μας».

 Πηγή: dimokratiki.gr

Προηγούμενο άρθρο

Εμβολιασμός: Στις 21/5 ανοίγει η πλατφόρμα για όλα τα εμβόλια στους 40-44 ετών

Επόμενο άρθρο

Σωτήρης Τσιόδρας: Ανησυχώ για τις μεταλλάξεις του κορωνοϊού

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

avatar