Σύλια Χιώτη: 5η στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κολύμβησης ΑμεΑ

Συντάκτης: Χωρίς σχόλια Μοιραστείτε το:

Βρίσκεται ένα βήμα πριν την πρόκριση στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κολύμβησης Ατόμων με Αναπηρία στην Μαδέιρα της Πορτογαλίας συμμετέχει η κολυμβήτρια της «Ζωοδόχου Πηγής» Σύλια Χιώτη και κατέγραψε μια σπουδαία διάκριση.

Στον τελικό των 100μ. Πρόσθιο Γυναικών στην κατηγορία SB13 κατέκτησε την 5η θέση με χρόνο 1.23.85.

Με την επίδοσή της αυτή η Σύλια βρίσκεται στην 8η θέση της Παγκόσμιας κατάταξης και είναι ένα βήμα πριν την πρόκριση στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Την Πέμπτη 20 Μαΐου η Σύλια θα αγωνιστεί στα 50μ. Ελεύθερο Γυναικών.

Μετά το τέλος του αγώνα, η κολυμβήτρια της «Ζωοδόχου Πηγής» δήλωσε:

«Τους τελευταίους 20 μήνες έχω αγωνιστεί σε επίσημες διοργανώσεις μόλις δύο φορές! Η μία ήταν τον Οκτώβριο του 2020 στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και τώρα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κολύμβησης. Έκανα το καλύτερο δυνατό μέσα από μεγάλες δυσκολίες.

Η πανδημία COVID-19, τα κλειστά κολυμβητήρια, η καθημερινότητα μας που είχε ανατραπεί, η ζωή μας που είχε αλλάξει… Όλα αυτά δεν τα άφησα να με βγάλουν από το μεγάλο μου στόχο, που δεν είναι άλλος από τη συμμετοχή μου στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο!

Η επίδοση μου και η θέση μου στον τελικό των 100μ. πρόσθιο SB13 με κατατάσσουν αυτή τη στιγμή 8η στον κόσμο και με φέρνουν πιο κοντά στο στόχο μου! Συνεχίζω να αγωνίζομαι…»

Πηγή: neakriti.gr

Προηγούμενο άρθρο

Θ. Βασιλακόπουλος: Δεν χρειάζεται τεστ για κορωνοϊό μετά τη 2η δόση του εμβολίου

Επόμενο άρθρο

Δ. Μιχαηλίδου για ΑμεΑ: Δημιουργούμε τις προϋποθέσεις για την ισότιμη ένταξή τους στον επαγγελματικό και κοινωνικό ιστό της χώρας

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

avatar