Βράβευση ΑμεΑ Πάρου από την ενορία Κοιμήσεως Θεοτόκου Νάουσας Πάρου

Συντάκτης: Χωρίς σχόλια Μοιραστείτε το:

Βράβευση ΑμεΑ Πάρου από την ενορία Κοιμήσεως Θεοτόκου (Φανερωμένη) Νάουσας Πάρου. Σε κλίμα συγκίνησης και χαράς πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η απογευματινή εκδήλωση της ενορίας του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου (Φανερωμένη) Νάουσας Πάρου, στο πνευματικό κέντρο του Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου Κώστου. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκε από την ενορία μας το Διοικητικό Συμβούλιο των ΑμεΑ Πάρου.

Στην εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία του ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κεράμων κ. Βαρθολομαίος, εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Καλλινίκου, ο Δήμαρχος Πάρου κ. Κωνσταντίνος Μπιζάς, ο πρώην Δήμαρχος Πάρου κ. Μάρκος Κωβαίος, η Πρόεδρος της κοινότητας Ναούσας κ. Αικατερίνη Μπαρμπαρίγου, ο Αντιπρόεδρος της κοινότητας Νάουσας κ. Νικόλαος Μαρινάκης, η Αντιδήμαρχος Πάρου κ. Άννα Κορτιάνου – Κάγκανη, και η Πρόεδρος του συλλόγου Γυναικών Νάουσας κ. Ελευθερία Μπαρμπαρήγου. 

Την εκδήλωση λάμπρυναν με την παρουσία τους, η χορωδία του ωδείου «ΜΥΘΩΔΙΑ» αλλα και μαθητικά σύνολα, υπό την διεύθυνση της διευθύντριας κας Μαρουλίας Κοντού. Πλήθος κόσμου όχι μόνο από τη Νάουσα αλλά και από όλη την Πάρο, ενίσχυσαν ποικιλοτρόπως την προσπάθεια αυτή. 

Θερμές ευχαριστίες στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη και Ποιμενάρχη μας κ. Καλλίνικο για την στήριξη της προσπάθειας αυτής, του πατρός Νικολάου Αννουσάκη Πρόεδρο του εκκλησιαστικού συμβουλίου Αγίου Αθανασίου Κώστου για την παραχώρηση του πνευματικού κέντρου, τον κ. Δημήτριο Πετρόπουλο διευθυντή του Ταξιδιωτικού Γραφείου «Erkyna Travel» τον κ. Φίλιππο Σκιαδά διευθυντή της εταιρείας «Smart Computer» και τον κ. Γεώργιο Ζουμή «Κάβα Ζουμής» χορηγούς της γιορτής, όσες και όσους βοήθησαν την προσπάθεια αυτή, ιδιαίτερως τα μέλη του εκκλησιαστικού συμβουλίου του Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου (Φανερωμένη) Νάουσας Πάρου και των κυριών που προσέφεραν τα εδέσματα. 

Το βραδινό αυτό ήταν μία εξαιρετική ευκαιρία να τονωθούν οι σχέσεις μεταξύ των ενοριτών και να αγκαλιάσουν τους ανθρώπους με αναπηρίες!

Πηγή: cyclades24.gr

Προηγούμενο άρθρο

Δωρεάν φυσιοθεραπείες από τη ΝΔ Θεσσαλονίκης σε ΑμεΑ που τις έχουν ανάγκη

Επόμενο άρθρο

Θερίζει η καρδιακή ανεπάρκεια στην τρίτη ηλικία – Οδηγίες πρόληψης

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

avatar