Βραβεύτηκε από τον ΠΣΑΤ η Αλεξάνδρα Σταματοπούλου ως Κορυφαία αθλήτρια με αναπηρία!

Συντάκτης: Χωρίς σχόλια Μοιραστείτε το:

Σε μια λαμπρή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, η Αλεξάνδρα Σταματοπούλου αναδείχθηκε από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ), Κορυφαία Αθλήτρια με Αναπηρία για το 2019.

Η παραολυμπιονίκης κολύμβησης, την οποία στηρίζει σε όλη της την προσπάθεια η HERBALIFE NUTRITION, κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κολύμβησης ΑμεΑ στο Λονδίνο, τον περασμένο Σεπτέμβριο. Έχοντας κάνει περήφανη όλη την Ελλάδα, η Αλεξάνδρα Σταματοπούλου βάζει πλώρη για την πρόκρισή της στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2020.

Με αφορμή τη συγκεκριμένη βράβευση, η Γενική Διευθύντρια της Herbalife Nutrition Ελλάδας, Κύπρου & Λιβάνου, κα. Ναταλία Μελισσινού, δήλωσε: «Θέλουμε να δώσουμε πολλά συγχαρητήρια στην Αλεξάνδρα για την ανάδειξή της ως κορυφαία αθλήτρια του 2019, διότι αποδεικνύεται ότι οι κόποι της ανταμείβονται και επιβραβεύονται. Εμείς από την πλευρά μας, είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι, αφού μέσα από τις επιτυχίες των αθλητών, επιβραβεύεται και η δική μας προσπάθεια για την προαγωγή του Ελληνικού Αθλητισμού».

Προηγούμενο άρθρο

Το σύνδρομο Άσπεργκερ και οι διαφορές του με τον αυτισμό

Επόμενο άρθρο

Είμαι 27 ετών και το λάθος που έκανα είναι να είμαι ΑμεΑ στην Ελλάδα του 2020

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

avatar