Μήνες προσπαθεί να βρει εισιτήριο ΑμεΑ για μία ροκ συναυλία στο ΟΑΚΑ: «Ρίχνουν ο ένας την ευθύνη στον άλλον»

Συντάκτης: Χωρίς σχόλια Μοιραστείτε το:

«Είναι δύσκολο λόγω της κατάστασής μου αλλά είναι εξαιρετικά αποθαρρυντικό και απογοητευτικό να βρίσκεις κλειστές πόρτες όταν τελικά το αποφασίζεις»

Σε μια τρίμηνη αναμονή με «πινγκ-πονγκ» ευθυνών έχει εξελιχθεί η επιθυμία μίας νέα γυναίκας να βρει εισιτήριο ΑμεΑ για μία ροκ συναυλία στο ΟΑΚΑ

Η Μαρία Χατζηιωάννου θέλει να παρακολουθήσει την συναυλία των Iron Maiden στο ΟΑΚΑ αλλά, όπως εξηγεί, της ήταν αδύνατο να εξασφαλίσει εισιτήριο.

Όλα ξεκίνησαν τον Φεβρουάριο όταν πήρε να κλείσει εισιτήριο για ΑμεΑ και ενημερώθηκε ότι είχαν εξαντληθεί. Ρωτώντας τους υπεύθυνους για το πλήθος των συγκεκριμένων εισιτηρίων, δεν έλαβε απάντηση παρά μόνο ότι οι θέσεις που τους έχουν δοθεί από το Ολυμπιακό Στάδιο Αθηνών έχουν συμπληρωθεί.

Έκτοτε έχουν περάσει τρεις μήνες, στη διάρκεια των οποίων επικοινώνησε με το ΟΑΚΑ, το οποίο είπε ότι δεν ευθύνεται για την έκδοση εισιτηρίων και παρέπεμψε το θέμα στην εταιρεία παραγωγής να επεκτείνει τα εισιτήρια για ΑμεΑ. Ωστόσο ακόμη αναμένει να την ενημερώσουν. 

«Η αλήθεια είναι πως, πράγματι, απ’ ό,τι φαίνεται καθυστέρησα να κλείσω εισιτήριο αλλά επειδή είναι η πρώτη φορά που χρειάζομαι τέτοιου είδους εισιτήριο, δε φαντάστηκα ότι θα έχουν εξαντληθεί 5 μήνες πριν τη συναυλία. […] Στο διά ταύτα, θα προτιμούσα να μην ρίχνει ο ένας την ευθύνη στον άλλον και θα εκτιμούσα αν μου έδιναν εξαρχής μία ξεκάθαρη και σαφή απάντηση και όχι να είμαι στο «περίμενε» 3 μήνες τώρα, χωρίς κανέναν λόγο επί της ουσίας, αφού, πλέον, είναι προφανέστατο ότι δεν πρόκειται να υπάρξει καμιά επέκταση», αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανάρτηση. 

Όπως εξηγεί, δεν ήταν εύκολο να πάρει την απόφαση να πάει στη συναυλία, «γιατί εκ των πραγμάτων είναι δύσκολο λόγω της κατάστασής μου αλλά είναι εξαιρετικά αποθαρρυντικό και απογοητευτικό να βρίσκεις κλειστές πόρτες όταν τελικά το αποφασίζεις». 

«Ντρεπόμουν – μέχρι και τώρα βασικά – να κάνω αυτό το post αλλά οι κοντινοί μου άνθρωποι με έπεισαν να το κάνω, έτσι για να ακουστεί. Νέα πραγματικότητα για μένα, νέα ζωή, νέες συνθήκες στις οποίες, όπως φαίνεται, πρέπει να αρχίσω να προσαρμόζομαι καλύτερα», τονίζει. 

Τι απαντά η εταιρία παραγωγής

Με αφορμή το post της κυρίας Μαριας Χατζηιωαννου, η εταιρία High Priority Promotions ενημέρωσε, μέσα από τη σελίδα της στο Facebook πως η χωρητικότητα των ειδικά διαμορφωμένων θυρών για τα ΑΜΕΑ εξαντλήθηκε σε πολύ γρήγορο χρονικό διάστημα.

«Κατανοούμε απόλυτα την επιθυμία των fans να βρεθούν στη μεγαλύτερη συναυλία του φετινού καλοκαιριού, όμως οι χωρητικότητες και οι υποδομές του εκάστοτε χώρου είναι δεσμευτικές και πρέπει να τις ακολουθήσουμε. Η διοίκηση του σταδίου έχει ήδη ενημερωθεί για το συγκεκριμένο ζήτημα και έχει εκδηλώσει την πρόθεσή της να βρεθεί μια λύση, ώστε να μπορέσουμε να εξασφαλίσουμε ακόμη περισσότερες θέσεις για ΑΜΕΑ. Θα θέλαμε όμως λίγο ακόμα την υπομονή σας, ώστε να προσπαθήσουμε να επιλύσουμε αυτό το θέμα και να απολαύσουν όσο περισσότεροι fans τη συναυλία των Iron Maiden στο Ολυμπιακό Στάδιο.»

Μιλώντας στη LiFO, ο υπεύθυνος της διοργάνωσης, κ. Κώστας Θελούρας εξήγησε ότι η πώληση των εισιτηρίων ξεκίνησε τον Δεκέμβριο και έως τον Ιανουάριο είχαν εξαντληθεί. Ωστόσο οι διοργανώτες βρίσκονται σε επικοινωνία με το ΟΑΚΑ για να βρεθούν λύσεις, για θεατές ΑμεΑ με κινητικά προβλήματα.  Όπως είπε, σε λίγα 24ωρα θα υπάρξουν από κοινού ανακοινώσεις. 

Ολόκληρη η ανάρτηση:

Προσπαθεί εδώ και 3 μήνες να βρει εισιτήριο ΑμεΑ για τους Iron Maiden στο ΟΑΚΑ: «Ρίχνουν ο ένας την ευθύνη στον άλλον»
Προηγούμενο άρθρο

Mε επιτυχία η «Εβδομάδα Ευαισθητοποίησης για τα Άτομα με Αναπηρία» στην Χαλκίδα

Επόμενο άρθρο

Ηλικιωμένοι: Αν περπατάτε πιο αργά είναι καμπανάκι κινδύνου για άνοια

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

avatar